Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iunie 2018

Spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca și profesionistă. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iunie 2018

Energia pe care ți-o transmit astăzi plantele te fac să treci prin stări de agitație profundă, de confuzie, de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iunie 2018

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc la birou.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iunie 2018

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală. Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta. Emoțiile pe care le resimți în această perioadă te vor forța să iei decizii greșite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iunie 2018

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt autentice și arată o implicare emoțională pe termen lung. Tabieturile sănătoase, precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață, încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să iei o decizie în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iunie 2018

Astăzi ai nevoie de susținerea necondiționată a persoanelor dragi în care ai încredere. O întâmplare placută care are loc la birou mai anulează din senzația ciudată pe care o resimți din cauza unei decizii luate recent. Până la urmă, lucrurile își urmează cursul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iunie 2018

Astăzi te gândești serios care sunt îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce, de exemplu, în modul în care te alimentezi. Deși uneori nu pari să fii conștientă de acest aspect, nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit. Este posibil ca pe alocuri să te simți epuizată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iunie 2018

Deși ideea de compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari problemele în ceea ce privește luarea deciziilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iunie 2018

Tu îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iunie 2018

Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Astăzi te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iunie 2018

Ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iunie 2018

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur. Schimbările bruște de care ai parte în plan personal te scot cu brutalitate din zona de confort.
Articole astro