Horoscopul zilei de 20 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile. Fiecare este liber să creadă ce vrea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Terapia pe care o urmezi este ca un cadou de neprețuit pe care ți-l faci. Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Uranus agitat va ”plana” asupra ta. Tot ceea ce ține de carieră este pus în stand-by în această zi de vineri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Acționezi într-un mod rebel în tot ceea ce ține de viața profesională. Neconvenționalul face parte din opțiunile pe care le iei întotdeauna în considerare. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Ziua începe cu o invitație la cină romantică venită din partea persoanei iubite. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Rațiunea ia mereu locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei. Această zi este destinată eșecurilor. Încă de la primele ore ale dimineții ai senzația că toată lumea îți este împotrivă. Deși starea de agitație este profundă, reușești totuși să te implici activ în tot ceea ce se întâmplă la birou.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 aprilie 2018

A fi rebelă este ceva ce te descrie întru totul. Graba în care acționezi te ajută să îți menții vitalitatea la cote maxime. Cu toate astea, eșecul este previzibil. În ceea ce privește o anumită relație de prietenie, lucrurile par să se complice destul de mult. Totul este ca un labirint fără de sfârșit.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Legăturile emoționale pe care le ai sunt de o profunzime aparte pentru tine. Totul ține de modul în care alegi să te dedici altor oameni. Pentru tine nu există relații superficiale. La birou întâlnești multe situații în care ai putea să acționezi necorespunzător, însă moralitatea care te descrie ca și persoană te impiedică să o faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Este de preferat ca astăzi să spui lucrurilor pe nume. A te eschiva poate înrăutăți situația în care te afli. Nimic nu este mai de detestat în ceea ce te privește decât persoanele false. Nu ai înțeles niciodată de ce oamenii aleg un anumit comportament dacă sunt conștienți că ceea ce transmit nu îi caracterizează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Pentru activitatea de la birou ai multe idei și proiecte în minte. Astăzi te simți determinată în tot ceea ce faci. Viața de familie este etalonul tău în ceea ce privește ”fericirea”. Armonia pe care o simți alături de cel ales te încarcă întotdeauna cu energie pozitivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viață. Te gândești serios care sunt îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce, de exemplu, în modul în care te alimentezi. Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit. Este posibil ca pe alocuri să te simți epuizată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 aprilie 2018

Astăzi ai nevoie de susținerea necondiționată a persoanelor dragi în care ai încredere. O întâmplare placută care are loc la birou mai anulează din senzația ciudată pe care o resimți din cauza unei decizii luate recent. Până la urmă, lucrurile își urmează cursul.
Articole astro