Tendinte in coafura: NOMAD COUTURE

“Decadent, dramatic si inovator, cu contraste uriase,” afirma Eugene Souleiman despre tendinta influentata de calatorii.

E un amestec multicultural de stiluri si idei, combinând nomadismul si cultura tribala cu modernitatea sic si mentalitatea couture. Alaturi de nuanta, domina sentimentul de individualitate: “Stilul Hermes corespunde calatorului sic si boem” declara Josh Wood. “Exista un adevarat sens al personalitatii in aceasta tendinta”.

In ceea ce priveste coafura, la Demeulemeister parul a fost desfacut si cu aspect dezordonat.

La Etro, campionii pe termen lung ai culturii clash couture, parul a fost netezit si apoi tapat sub forma de bucle mari. Kenzo a prezentat, de asemenea, un amestec etno de haine, pus in valoare de parul coafat cu carare pe mijloc, ondulat, lung si desfacut, aranjat intr-un stil care ar arata chiar ca pe marginea piscinei dintr-o statiune din Aman sau ca un excursionist care urca pe Kilimanjaro.

Pentru Yohji Yamamoto, Eugene a creat coafuri tribale incretind parul in forme inalte, in timp ce la Zac Posen, parul in nuante acide a fost aranjat in cocuri – o trimitere inteligenta la cultura ‘neo-rave’.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty