Machiajul pop art

In acest sezon avem parte de o explozie multicolora in tendintele de beauty! Probabil te intrebi ce e nou in asta... Doar in fiecare primavara avem verde la tuse acide, neon sau pastelate. Si ai dreptate, insa exista o oarecare diferenta de... nuanta.

De data asta, culorile sunt dispuse in grafisme cu accente Pop Art, cum am vazut la Chanel sau Manish Arora, iar make-up artistii parca ne indeamna sa cream un personaj din imaginea noastra, atunci cand ne jucam cu fardurile.

Verdele, de la tonurile proaspete de menta (cum am vazut pe pleoapele modelelor din prezentarea Antonio Marras sau pe unghiile din show-ul Tracy Reese), pana la cele intense ca smaraldul (Chanel), are un efect tonic.

Turcoazul e mai hot ca niciodata, atat in machiaj (conform prezentarii MM6), cat si in lumea bijuteriilor. Iar galbenul parca exprima mai mult o doza flamboaianta de optimism decat invidie!

Iar daca te intrebi ce poate fi mai cool decat rujul rosu, raspunsul, pe moment, e rujul portocaliu (cum am vazut la Galliano) – sau macar rosu cu subtonuri solare, aplicat doar pe centrul buzelor, ca la Monique Lhuillier.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty