Cum știi că te îndrăgostești, în funcție de zodia pe care o ai

Astrologia îți spune care sunt primele semne care apar în comportamentul tău atunci când te îndrăgostești.

Cum știi că te îndrăgostești, în funcție de zodia pe care o ai

Fiecare om percepe dragostea în mod diferit, de multe ori surprinzându-se pe sine cu atitudinea și comportamentul pe care le are atunci când începe să se gândească în special la o anumită persoană. Având în vedere acest lucru, iată în ce mod reacționează zodiile atunci când se îndrăgostesc:

Berbec


Simți că te îndrăgostești atunci când vrei din toată inima ca acea persoană să-ți cunoască sentimentele. Te entuziasmezi foarte tare doar dacă îl observi în aceeași încăpere cu tine și vrei ca acest lucru să se întâmple cât mai des. Crezi că viața ar fi mult mai fericită alături de el.

Taur

Știi că te îndrăgostești atunci când începi să conștientizezi că ai încredere în el în totalitate. Observi că a făcut eforturi pentru a-ți câștiga încrederea și te simți în siguranță în brațele lui. Îți dorești ca toți cei apropiați ție să îl cunoască și să îl placă, deoarece te gândești la o relație de lungă durată alături de el.

Gemeni

Știi că te îndrăgostești când începi să te gândești la planuri pe termen lung. Vrei să îi înțelegi sentimentele și tot ceea ce-l definește, în general, permițându-i să facă același lucru cu tine. Ești sigură că veți rămâne împreună chiar și în situații mai puțin plăcute.

Rac

Știi că te îndrăgostești când începi să îți exprimi clar sentimentele, să fii mai deschisă, lăsându-l să te cunoască exact așa cum ești. Te simți relaxată și confortabilă alături de el într-un mod în care de obicei nu ești, iar în ciuda acestui fapt, îi permiți să aibă grijă de nevoile tale, fără să te opui.

Leu

Știi că te îndrăgostești când observi că îi pui nevoile mai presus de ale tale, iar acest lucru nu te deranjează. Nu numai că faci un pas în spate din lumina reflectoarelor, care în mod natural te urmărește oriunde ai merge, dar, de asemenea, îl aduci și el acolo, alături de tine. Îl apreciezi și îl susții în tot ceea ce face, fără să fii amenințată în vreun fel de succesul lui.

Fecioară

Știi că te îndrăgostești în momentul în care nu te mai preocupi ca lucrurile să fie perfecte. Nu acorzi atenție imperfecțiunilor și începi să îl apreciezi pentru ceea ce este. Preferi să ieși din zona ta de confort și să fii mai deschisă în ceea ce te privește. 

Balanță

Știi că te îndrăgostești când vrei să aibă succes și să fie fericit, însă fără a-ți fi teamă să-ți expui punctul de vedere. Ești dispusă să vă certați dacă este necesar. Știi că vei face totul pentru el, chiar dacă acest lucru nu este neapărat reciproc (deși, de obicei, îți lasă impresia că ar face la fel pentru tine).

Scorpion

Știi că te-ai îndrăgostit în momentul în care devii mai deschisă și mai vulnerabilă în preajma lui, ceea ce nu obișnuiești să faci în mod normal. Vrei să comunici cu el și să rezolvați împreună orice neînțelegere. Te simți aproape copleșită de pasiunea pe care o ai pentru el.

Săgetător

Știi că te îndrăgostești atunci când îl lași să-ți fie alături în momentele dificile, nu doar în situațiile fericite. Nu îți este teamă să îi arăți părțile tale profunde, pe care obișnuiești să le ascunzi. Vrei să-l ai alături în mod constant.

Capricorn

Știi că te îndrăgostești atunci când devine una dintre prioritățile tale. Observi că ești mai puțin rece și te entuziasmezi doar dacă te gândești la el. Știi că aveți nevoie de încredere pentru ca relația să funcționeze, așa că o acordați reciproc. Îți dorești să rămâi cu el pentru tot restul vieții.

Vărsător

Știi că te îndrăgostești atunci când îl lași să te vadă așa cum ești, dincolo de un chip frumos. Nu încerci să pari misterioasă sau inaccesibilă. Realizezi că petrecerea timpului împreună nu îți amenință libertatea, îți dorești să îi fii alături pentru că simți o legătură puternică între voi.

Pești

Știi că te îndrăgostești atunci când pare o poveste. Crezi cu adevărat că este sufletul tău pereche și ești dispusă să faci tot posibilul să îi arăți acest lucru. Deși te gândești constant la cei care te-au rănit în trecut, încrederea pe care o ai în el, în prezent, este mai puternică decât orice altceva. Nu ți-e teamă să spui ce simți, pentru că știi că aici trebuie să fii.

Citește și:
Cum să-l cucerești de la prima întâlnire, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie