Ce spun zodiile despre viața ta sexuală

Astrologia poate determina multe lucruri – personalitatea, perspectiva asupra vieții, dacă vei ajunge sau nu la întâlnirea de mâine dimineață. Te-ai gândit vreodată că zodia ta îți poate influența și viața sexuală?

Ce spun zodiile despre viața ta sexuală

Berbec

Faptul că simbolul acestei zodii este un berbec spune multe despre viața ta sexuală. Ar fi bine să te calmezi în această privință, dar Berbecii nu fac asta. Niciodată.

Taur

Eșți în general foarte iubitoare, dar, în momentul în care cineva îți flutură în față ochilor steagul roșu, îți pierzi cumpătul. Nu-ti poți explica de ce, pur și simplu nu te mai poți controla când vine vorba de asta.

Gemeni


Dacă ești Gemeni, atunci este posibil să te intereseze relațiile cu mai multe persoane. Este greu să te descurci cu o astfel de situație, dar, dacă reușești, totul este grozav.

Rac

Când spui că îți place să te plimbi pe plajă, vorbești serios. Îți place să faci orice pe plajă – absolut orice. Totodată preferi să faci sex cu lumina stinsă pentru că oferă o senzație plăcută de protecție și confort.

Leu

Oamenii te-au considerat întotdeauna un fel de lider al grupului, iar acest lucru se adeverește în dormitor. Singura problemă este că poligamia nu este legală, așa că opțiunile tale sunt foarte limitate.

Fecioară

Aparent astrele te vor singură. Dintr-o anumită perspectivă înseamnă că ești pură. Privind din alt punct de vedere? Toți ceilalți sunt mai norocoși decât tine.

Balanță

În viața ta amoroasă este foarte important echilibrul. Asigură-te că întâlnești un partener care dorește același lucru, altfel vreo cădere într-un anumit moment poate cauza leziuni stânjenitoare.

Scorpion

Pentru tine viața sexuală este un fel de vânătoare, iar acest mod de a privi sexul este nepotrivit. Dacă ești Scorpion, ai putea să încerci să schimbi asta. Serios, sperii pe toată lumea.

Săgetător

Aparent nu vei găsi iubirea adevărată. Partea bună este că de fiecare dată lucrurile merg foarte bine din punct de vedere financiar. Atât de bine, încât oamenii devin suspicioși și se întreabă cât de zdrobită este inima ta de fapt.

Capricorn

Pe tine, dintr-un motiv neînțeles, te atrage natura. Îți place să faci sex și pe munte și, în mod surprinzător, te descurci destul de bine într-o astfel de situație.

Vărsător

Eșți cea mai bună și toată lumea vrea să fie cu tine. Aparent ești favorita astrelor.

Pești

Fiind Pești, îți place, de regulă, să stai degeaba și să facă totul partenerul. Nu este neapărat un lucru rău, dar nici foarte bun.

Citește și:
Cum să ai o relație perfectă, cu ajutorul zodiilor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie