Ce spun zodiile despre tine ca mamă

Indiferent dacă te pasionează sau nu astrologia, vei fi surprinsă să afli că zodia ta poate spune foarte multe despre ce tip de mamă ești (sau vei fi).

Ce spun zodiile despre tine ca mamă

Citește în continuare ce spune semnul tău astral despre viitorul tău.

Berbec

Pentru o mamă puternică născută în zodia Berbecului, independența este foarte importantă. Pe lângă rolul de mamă, femeia Berbec duce o viață foarte ocupată și are nevoie de timp personal. Mai mult, dacă ești Berbec, probabil vei impune bariere și limite copiilor atunci când va fi cazul. Cu toate acestea, din cauza firii puternice, mamele Berbec tind să fie competitive în mod inutil și transmit această trăsătură și copiilor lor.

Mame celebre: Reese Witherspoon, Mariah Carey, Victoria Beckham, Kate Gosselin

Taur

Mamele Taur sunt caracterizate de obicei de stabilitatea pe care reușesc să o aducă în fiecare situație. Acestea respectă un program și rezolvă lucrurile într-un mod foarte practic. Pe lângă responsabilitate, o altă trăsătură caracteristică acestei zodii este încăpățânarea. Dacă ești Taur, este posibil să crești un copil care va fi obișnuit să respecte regulile.

Mame celebre: Tori Spelling, Kimora Lee Simmons, Cher, Uma Thurman

Gemeni

Mamelor Gemeni le place să fie conectate la ce se întâmplă în jurul lor. Întotdeauna sunt la curent cu noile tehnologii și au un spirit tânăr care îi atrage pe cei mici. Totodată, sunt firi curioase și aventuriere. Pe de altă parte, dacă ești o mamă Gemeni, s-ar putea să întâmpini greutăți în stabilirea unor limite pentru copilul tău, iar energia ta schimbătoare poate perturba stabilitatea casei.

Mame celebre: Angelina Jolie, Heidi Klum, Nicole Kidman, Brooke Shields

Rac

Femeile din zodia Rac se nasc cu un simț matern dezvoltat. Sunt în mod natural iubitoare și grijulii. Totodată sunt sensibile la nevoile celorlalți, fiind foarte devotate celor dragi. Dacă ești Rac, atunci s-ar putea să ai schimbări de dispoziție, în special atunci când cineva drag este amenințat în orice fel, ceea ce înseamnă că ai putea fi și exagerat de protectoare.

Mame celebre: Gisele Bündchen, Pamela Anderson, Edie Falco

Leu

Mamele din zodia Leului sunt ca o gură de aer proaspăt. Este cea mai energică zodie, fiind visul oricărui copil. Sunt foarte active și își implică copiii în orice activitate posibilă. Sunt lideri înnăscuți și setează cu ușurință reguli pentru toată lumea. Cu toate acestea, o mamă Leu poate fi interesată prea mult de propria persoană și poate avea obiceiul de a exagera în diferite situații.

Mame celebre: Madonna, Halle Berry, Jennifer Lopez, Martha Stewart, Sandra Bullock

Fecioară

Fecioarele sunt cele mai organizate. Știu totul despre ce înseamnă să fii mamă și ce este de făcut atunci când lucrurile scapă de sub control. Totodată au cele mai sănătoase obiceiuri. Cu toate acestea, mamele Fecioară au și defecte. Sunt foarte stricte și au tendința de a-i judeca pe ceilalți, mai ales când vine vorba de un stil diferit de a crește copiii.

Mame celebre: Salma Hayek, Jada Pinkett-Smith, Nicole Richie, Amy Poehler

Balanță

Dacă ești Balanță, răbdarea este trăsătura care te descrie cel mai bine. O mamă Balanță nu își face niciodată griji în privința lucrurilor mărunte și își lasă copiii să facă greșeli. Mamele din această zodie sunt recunoscute pentru simțul puternic al culturii pe care îl transmit mai departe copiilor. Pe de altă parte, această zodie are defectele ei. Comportamentul unei Balanțe este schimbător – într-un moment este foarte dură, iar apoi se transformă într-o ființă iubitoare.

Mame celebre: Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones, Sharon Osbourne, Gwen Stefani

Scorpion

Mamele Scorpion sunt cele care conduc și iau deciziile în casă. Ele se impun prin prezența lor puternică și intensă. De obicei, nu țin cont de părerile celorlalți când vine vorba de creșterea copiilor. Acestea pot fi înnebunite după control iar emoțiile lor pot fi schimbătoare, ceea ce poate fi greu de înțeles de către copii.

Mame celebre: Julia Roberts, Demi Moore, Maggie Gyllenhaal, Hillary Clinton

Săgetător

Mamele născute sub semnul Săgetătorului sunt cunoscute pentru dorința de aventură și abilitatea de a-și asuma riscuri. Acest lucru duce la experiențe noi pentru copii, care vor cunoaște oameni și locuri noi. Aceste femei sunt totodată și foarte înțelepte și doresc permanent să învețe. Defectul lor poate fi nerăbdarea și dorința de a merge mult prea departe.

Mame celebre: Britney Spears, Christina Applegate

Capricorn

În general, mamele Capricorn sunt stâlpii de susținere ai familiei. Sunt incredibil de muncitoare, rezistente și gata să facă orice pentru a reuși ce-și propun, ceea ce le transformă cu ușurință într-un model demn de urmat de copii. Câteodată, acestea pot fi prea serioase, distrugând în acest fel cheful de distracție al celor mici.

Mame celebre: Michelle Obama, Kate Moss, Annie Lennox

Vărsător

Cele mai importante caracteristici ale mamei Vărsător sunt natura tinerească și spiritul independent. Aceasta tinde să facă totul după propriul plac, fiind catalogată de multe ori ca o mama ciudată. Le permite copiilor să o trateze ca pe un prieten, însă acest lucru poate duce la dificultăți în stabilirea unor limite.

Mame celebre: Elizabeth Banks, Denise Richards, Alicia Keys

Pești

Mamele Pești sunt foarte empatice și cea mai importantă trăsătură a lor este sensibilitatea. Iubesc necondiționat și sunt loiale familiei indiferent de orice. Sunt foarte creative și ajută la dezvoltarea spiritului artistic la copii. Pe de altă parte, acestea pot fi foarte sensibile și pot avea un comportament pasiv-agresiv sau manipulator din punct de vedere emoțional dacă lucrurile nu ies așa cum vor.

Mame celebre: Cindy Crawford, Ali Larter, Rachel Weisz, Kristen Davis

Citește și:
Cum reacționezi când îți este dor de cineva, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie