Visezi sa fii actrita? Avon iti indeplineste dorinta!

Daca esti talentata, cu simtul umorului, atunci poti fi chiar tu unul dintre cele 13 personaje norocoase care vor pune in scena piesa de teatru Avon, prima piesa din Romania jucata exclusiv de oameni obisnuiti!

Visezi sa fii actrita? Avon iti indeplineste dorinta!

Daca pana acum rolul cel mai important pe care l-ai interpretat a fost acela din viata de zi cu zi, este timpul sa faci un pas norocos!
Renumitul regizor de teatru Beatrice Rancea te invita sa devii unul dintre cele 13 personaje norocoase care vor pune in scena povestea Avon in prima piesa de teatru din Romania jucata exclusiv cu oameni obisnuiti.

Ce motive ai sa urci pe scena?
Hai sa vedem: esti spontana, iti place sa fii in centrul atentiei, sa-i amuzi pe ceilalti, iti place sa dansezi sau sa canti, intr-un cuvint iti place sa te bucuri! Atunci cu siguranta nu vei rata o oportunitate de traire si emotie, de bucurie si entuziasm pentru orice om obisnuit care a visat la un moment dat sa fie pe scena, si vei vrea sa fii printre cele 13 personaje norocoase!

Plus ca este foarte simplu sa te numeri printre cei 13 norocosi; trebuie doar sa completezi un formular de inscriere pe www.13norocosiavon.ro , unde vei incarca un material video in care sa interpretezi urmatoarele 3 probe:

1.Recitarea unui scurt text – monolog (maximum 1 minut)
2.Dans (maximum 1 minut)
3.Cantat (maximum 1 minut)

Continutul probelor (textul, dansul si cantecul) sunt la libera ta alegere, iar data limită de inscriere este 21 martie 2010, ora 23:59:59. Preselectia va fi realizata de regizorul Beatrice Rancea, cea alaturi de care ai sansa sa descoperi lumea magica din spatele cortinei.

Alatura-te si tu celor 13 norocosi Avon! www.13norocosiavon.ro

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty