Protejeaza-ti parul cu gama Keune Sun Sublime

Cum putem preveni efectele nedorite ale soarelui? Foloseste produsele din gama Keune Sun Sublime.

Protejeaza-ti parul cu gama Keune Sun Sublime

Foloseste pe toata perioada verii un sampon si un balsam cu protectie solara inclusa. Iti recomandam Sun Sublime Sampon (50 Ron) si Sun Sublime Conditioner (60 Ron)

In timpul expunerii la soare, pulverizeaza pe par un produs pentru protectie capilara, fara clatire.Genul acesta de produs adera mai bine pe firul de par, este deci mai eficient si in plus asigura protectie sporita pe toata durata expunerii la soare. Iti recomandam Sun Sublime Leave In (75 Ron ) care in plus este si waterproof.

Daca ai parul mediu/lung/cret cu siguranta ai varfuri deteriorate si cu siguranta folosesti un ulei de hidratare. In timpul verii, inlocuieste uleiul tau obisnuit cu unul ce contine filtre solare.In acest fel, parul tau este hranit, protejat si evident- mult mai stralucitor.Iti recomandam Sun Sublime Gloss serum- 124 RON (gloss reparator pentru lungimi si varfuri deteriorate) cu scuturi anti UVA/UVB incluse.

De asemena trebuie sa folosesti o vopsea de par ce are incluse deja filtre solare. Ei bine, da. Industria cosmetica profesionala a sesizat faptul ca degradarea culorii se datoreaza in principal soarelui. Era evident ca pentru a prelungi intensitatea nuantei trebuiau incluse in formula chimica scuturi solare.

Asa a luat nastere agentul chimic numit “Solamer” – o bariera protectoare ce adera la suprafata firului de par si are ca scop respingerea razelor solare si crearea acelui aspect de oglinda, fapt ce aduce un boost de stralucire parului.
Iti recomandam Keune Tinta Color (ce inglobeaza acest Solamer).Pret recomandat pe serviciu de vopsire: 150 Ron
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty