Noul Wellaton Permanent Colorant–Mousse

Revolutie in colorarea parului acasa: Wellaton lanseaza spuma Wellaton Permanent Colorant-Mousse care ofera femeilor o combinatie puternica: culori intense la standard de salon si o metoda de aplicare usoara, care asigura o acoperire uniforma si completa.

Cu noul Wellaton Permanent Colorant-Mousse, puterea culorii vibrante este acum in palma ta!

Pentru ca Wellaton Permanent Colorant-Mousse iti ofera culori vibrante permanente cu 100% acoperire a firelor albe, culori la standarde de salon Wella si un proces de aplicare foarte usor, in care tu ai controlul total.

Cu o formula densa, care nu curge, noul Wellaton poate fi aplicat cu usurinta in zonele mai greu accesibile, in doar trei pasi: agiti, pui spuma in palma si aplici! E atat de simplu sa oferi parului tau culori vibrante chiar la tine acasa.

Colorarea parului devine la fel de usoara ca o samponare, iar puterea de penetrare in structura firului de par, oricat ar fi de lung, este mai mare decat cea a vopselei crema, oferind o acoperire mai buna.

Datorita structurii spumoase, care nu curge, ai libertate de miscare in timpul procesului de colorare. Un mix spumos, usor de aplicat pe parul lung si potrivit in special pentru parul inchis la culoare.

Noul Wellaton Permanent Colorant–MousseCu Wellaton Permanent Colorant-Mousse pregateste-te pentru urmatorul nivel in colorarea parului la tine acasa. Vei simti puterea culorii vibrante chiar in palma ta!

Pret recomandat: Wellaton Permanent Colorant-Mousse 25,75 lei
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty