MUST HAVE: Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, de la Shiseido

Shiseido aduce in prim-plan cercetatorii Shiseido prin cea mai recenta si fascinanta descoperire a acestora – tenul privit prin lumina diamantelor. Noul Bio-Revitalizing Complex, patent Shiseido, ofera cremei Advanced Super Revitalizing puterea de a revitaliza productia de fibre elastice cu 67%.
 

Orice femeie viseaza sa poarte diamante. Iubim diamantele pentru perfectiunea lor si pentru ca ne fac mai frumoase si pretioase.Toate visam sa purtam diamante dar nu stim ca le purtam cu noi de-a lungul vietii. Shiseido dezvaluie misterul diamantului pe care il purtam zilnic si de care trebuie sa avem grija ca de o comoara ce ne-a fost data in pastrare : tenul cu tot ce inseamna el !

Cea mai noua descoperire ce previne imbatrinirea prematura

Prin propriul sistem de cercetare, Shiseido aduce in fruntea metodelor de lupta cu trecerea timpului o noua descoperire. Exista un model pe suprafata pielii, nenumarate microtriunghiuri – fatete – ce se unesc pe intreaga suprafata a pielii ca o retea.

Aceste fatete ale pielii sunt asemanatoare cu cele ale unui diamant iar stralucirea diamantului este data de numarul si calitatea fatetelor sale. Cercetarile Shiseido dezvaluie urmatorul fapt: cu cat mai multe fatete exista pe suprafata pielii cu atat conditia sau starea acesteia este mai buna. Dar numarul fatetelor scade cate putin pe masura trecerii anilor. Cercetatorii Shiseido s-au folosit de aceasta descoperire a scaderii numarului de fatete ca un punct de plecare pentru dezvoltarea unei solutii de lupta cu trecerea timpului ce nu a mai fost studiata inainte .

Bio-Revitalising Complex: o tehnologie noua exclusiva, ce creaza un ten rezistent la semnele trecerii timpului.

Cercetarile dermatologice avansate ale brandului Shiseido demonstreaza ca fibrele elastice (fibre de Oxytalan) din derma alcatuiesc suportul fatetelor pielii. Fibrele elastice sunt verticale si au o forma de arcuri situate direct sub derm alcatuind suprafata microfatetata. Studiul a demonstrat de asemenea ca pe parcursul inaintarii in varsta calitatea si numarul acestor fibre elastice se deterioreaza si de aici si diminuarea elasticitatii si a numarului de fatete ce devin plate si mai putin distincte. Astfel textura se deterioreaza si ridurile sunt mult mai evidente si tenul imbatrinit prematur.

Noul Bio-Revitalizing Complex, patent Shiseido, ofera cremei Advanced Super Revitalizing puterea de a revitaliza productia de fibre elastice cu 67%. Ca urmare, creste numarul de fatete si textura este imbunatatita.

Advance Super Revitalizing Cream actioneaza pe doua functii vitale pentru a mari rezistenta tenului.

Functia 1

Reface catifelarea si supletea tenului, reducand vizibil liniile fine.

Cum functioneaza: Bio-Revitalising Complex: consolideaza fibrele elastice care la rindul lor cresc numarul de fatete ale tenului. Bio-Revitalising Complex combina bio-ingrediente exclusive Shiseido. Extract de super bio drojdie,extract de zmeura si amino acidul Hydroxyproline.

Shiseido a combinat mai mult de 4000 de ingrediente pana a gasit combinatia potrivita sa refaca productia de fibre elastice.

Functia 2

Mentinerea hidratarii in parametrii optimi pentru a reface structura multi fatetata.

Cum functioneaza: Acidul Super Bio-Hialuronic noua formula hidrateaza tenul mai mult decat o face un umectant normal. Hidrateaza instant si ofera tenului o capacitate de retinere a apei in tesuturi mai mare decat a Acidului Super Bio-Hialuronic initial dezvoltat de Shiseido.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty