Electrolux a adus stralucire Festivalului de Film de la Cannes

Electrolux, lider global pe piata electrocasnicelor, a devenit incepand cu acest an Partener Oficial al Festivalului International de Film de la Cannes.

Parte din noua strategie de marketing a companiei Electrolux, aceasta asociere urmareste sa stabileasca un dialog cu consumatorii, introducandu-i in culisele celui mai sofisticat eveniment al industriei cinematografice, Festivalul International de Film de la Cannes.

De la debutul Festivalului pana la final, Electrolux a creat momente speciale pentru invitati, aratand ca oricine poate avea momente de stralucire in propria casa, prin intermediul produselor Electrolux.

Tinute demne de covorul rosu, cu Electrolux si Jaeger

Impreuna cu brandul vestimentar Jaeger, Electrolux a organizat sesiuni de consiliere vestimentara pentru toti invitatii. Stilistul Patricio Lagos, autorul a numeroase aparitii stralucitoare pe covorul rosu de la Cannes, le-a aratat ca electrocasnicele Electrolux si creatiile Jaeger ii pot ajuta sa obtina o infatisare de star.

Serate fastuoase in pavilionul Agora Electrolux

Pavilionul Agora a fost construit special pentru a gazdui cinele oficiale si petrecerile din cadrul Festivalului. Amplasat pe plaja, in vecinatatea Palais de Festival, pavilionul a fost realizat in doua saptamani si este cea mai mare structura temporara din Croisette.

In Agora a avut loc gala oficiala a deschiderii celei de-a 64 editii de Cannes, la care au luat parte 650 de invitati. Acestia s-au delectat cu o cina pregatita de catre Alain Ducasse, maestrul bucatar cu cele mai multe stele Michelin din lume, impreuna cu echipa sa de 40 de bucatari.

Electrolux Menu de Cannes, arena talentelor culinare

Pavilionul a gazduit, de asemenea, competitia Electrolux Menu de Cannes, in care doua echipe de maestri bucatari, Les Cook and Roll (Franta) si Taste of Life (Rusia) s-au intrecut pentru sansa de a-i pregati masa lui Robert de Niro.

Echipa Les Cook and Roll a cucerit juriul format din experti in gastronomie, design si lifestyle.

Meniul francezilor continea preparate rustice, din Sicilia, gatite prin cele mai moderne tehnici. Jude Law a evaluat meniul cu nota 8 din 10, iar Robert de Niro a felicitat echipa castigatoare pentru calitatea mesei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle