Tunsori în 2021. 35 de tunsori ca să arăți spectaculos

Descoperă tunsorile și culorile must-have ale acestui an!

Vrei o schimbare radicală de look sau pur și simplu să dai un suflu nou înfățișării tale? Noi îți spunem care sunt tendințele pe care trebuie să le urmărești în 2021 în materie de tunsori, culori sau coafuri! Iată ce se poartă în materie de tunsori în 2021.

Tunsori în 2021 păr scurt

Pixie

Dacă ai părul scurt sau vrei să îți schimbi radical look-ul, atunci trebuie să încerci o tunsoare pixie. Poți opta pentru un breton mai lung (Scarlett Johansson) pe care să îl porți pe o parte sau poți alege varianta unui breton extrem de scurt (Zoë Kravitz).

De asemenea, și modurile în care îți poți stiliza părul sunt variate: fie îndreptat, fie ondulat, fie cu o cărare într-o parte sau fixat pe spate. Dacă îți surâde ideea unei astfel de tunsori însă nu știi dacă este potrivită pentru fizionomia ta, consultă-te cu hairstylistul tău înainte de a face pasul.

Însă dacă ai o atitudine rebelă, care debordează de curaj și putere, atunci cu siguranță acest look ți se va potrivi.

À la garçon

Dacă ești dispusă să încerci o schimbare radicală de look sau vrei să îi dai părului tău șansa să se regenereze complet, atunci trebuie să iei în calcul acest tip de tunsoare. Îți poți păstra culoarea naturală a părului (Halsey) sau poți da dovadă de creativitate, testând toate nuanțele pe care până acum nu ai avut curajul să le încerci.

Și dacă nu te poți decide asupra unei singure culori, atunci inspiră-te de la Ruby Rose și alege mai multe. Cu cât mai vibrante, cu atât mai bine.

Mullet

Dacă faci parte din generația Y, cu siguranță această tunsoare îți este străină. Dar trebuie să știi că, în ciuda aspectului său inedit, a avut parte de un real succes în anii ’80. Rihanna este una dintre primele celebrități care a readus la viață această tunsoare, reușind însă să o transforme într-una extrem de actuală.

Deși ideea de bază este aceeași – părul din față și din zona tâmplelor este mai scurt decât cel din spate și tuns în straturi de diferite mărimi- în 2021 vedem o reinterpretare mult mai cuminte și cu mai puțin volum a coafurii.

Poți opta pentru un breton extrem de scurt sau unul lung, care să îți acopere întreaga frunte. Indiferent de varianta pe care o alegi, cu siguranță această tunsoare te va scoate din anonimat!

Tunsori în 2021 păr mediu

Bob

O tunsoare pe cât de simplă, pe atât de sofisticată. Creat în 1909, în Franța, de către Antoine de Paris, bobul reușește să rămână în topul tendințelor și astăzi, la mai bine de un secol de la apariția sa.

Îl porți purta perfect drept, așa cum o face Irina Shayk, ondulat (Kaia Gerber) sau cu vârfurile întoarse la interior pentru o doză sporită de feminitate (Kim Kardashian).

Breton

Bretonul este de departe cea mai ușoară metodă de a da un suflu nou înfățișării tale, fără a fi nevoită să faci schimbări radicale. Partea cea mai bună este că nu trebuie să fii posesoarea unui păr extrem de drept pentru a avea o tunsoare cu breton. Ia exemplu de la Camila Cabello, care reușește să creeze un look extrem de feminin și exotic, păstrându-și părul natural, ondulat.

Iar pentru fanele tunsorilor anilor 70, avem o veste bună: au revenit în tendințe! Mai puțin voluminoase, însă păstrându-și aerul feminin, curtain bangs (Selena Gomez) sunt un must-have în 2021.

Natural

Întoarcerea la natural este una dintre tendințele pe care le vedem tot mai des în ultimul timp. Uită de coafurile perfect realizate și studiate. Părul dezordonat, buclele naturale și firele rebele debordează de curaj&atitudine.

Indiferent că ai părul scurt, mediu sau lung, acest tip de styling va funcționa la fel de bine, și în plus, te va scuti de ore întregi petrecute în fața oglinzii sau la salon.

Straturi inegale

Această tunsoare funcționează extrem de bine indiferent de lungimea părului. Fie că îl ai mediu sau lung, îți va oferi volumul la care visai. În plus, dacă este realizată cum trebuie, acest tunsoare te va scuti de multe ore de coafat.

Ai nevoie doar de un spray de texturare, care să amplifice aspectul dezordonat. Poți alege și varianta cu breton dacă îți dorești o reintrepretare cât mai fidelă a tunsorii faimose în anii ’70.

Tunsori în 2021: Ce culori de păr se poartă

În ceea ce privește culorile anului 2021, hairstyliștii ne propun mai multe direcții. Prima sugestie a acestora este părul vopsit în nuanțe cât mai naturale (Ariana Grande) sau deschis pe alocuri cu șuvițe, care creează impresia că ai petrecut mult timp sub razele soarelui ori celebrul balayage (Jessica Biel).

La opul opus, una dintre tendințele acestui an o reprezintă culorile vibrante, de la cele de roz (Demi Lovato), la cele de albastru (Kylie Jenner). Dacă încă nu te simți pregătită pentru o transformare completă, începe cu doar câteva șuvițe (Bella Hadid).

Inspirat de cultura pop a anilor ’90, acest tip de aplicare a culorii a cunoscut în 2021 o revenire spectaculoasă. E de ajuns să deschizi Instagram-ul sau TikTok-ul pentru a găsi o sumedenie de modele care să te inspire.

Tunsori în 2021 pentru bărbați

În ceea ce privește tunsorile pentru bărbați, hairstyliștii vin cu o sumedenie de propuneri. O tunsoare de genul undercut (David Beckham) este o variantă clasică, potrivită pentru orice fizionomie și cu care nu poți da greș. Dacă îți dorești însă un look mai edgy, atunci alege o tunsoare extrem de scurtă (Zayn Malik).

Deși caesar haircut nu este deloc o tunsoare nouă, fiind inspirată de conducătorul și generalul roman, Iulius Cezar, în 2021 vedem o variantă modernă a acesteia, potrivită mai ales pentru cei care nu se tem să atragă toate privirile. Elementul central al acesteia îl reprezintă bretonul, în general extrem de scurt.

Citește și:
Beauty trend: Culori vibrante

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty