Trucuri de machiaj pentru roscate!

Lucille Ball, Juliane Moore, Jessica Chastain, Emma Stone si lista poate continua. Toate aceste femei, pe langa faptul ca au reusit sa se afirme in calitate de actrite, se bucura si de aceeasi nuanta a parului, purtandu-si parul roscat cu mandrie!

Trucuri de machiaj pentru roscate!

Insa, trebuie sa recunoastem ca originalitatea acestei nuante se poate dovedi a fi uneori dificila, in special atunci cand trebuie sa te machiezi. Pentru a te ajuta, am facut o mica lista cu sfaturi. Iata ce trucuri de make-up ar trebui sa aplici, daca parul tau are o nuanta de foc':

1. Sprancene!


Una din curiozitatile ce tin de persoanele roscate este faptul ca sprancenele acestora nu sunt de aceeasi nuanta ca si parul. De obicei, sprancenele acestor persoane sunt mai deschise la culoare, chiar blonde. Daca ai decis ca esti pregatita pentru o schimbare si iti doresti sa te numeri si tu printre fetele cu parul de foc, atunci ar trebui sa afli ca nu este necesar sa iti vopsesti si sprancenele in aceeasi nuanta. Le poti mentine fie mai deschise sau mai inchise la culoare, ajutandu-te de creioanele pentru sprancene. Opteaza pentru cele cu o nuanta castanie!

2. Ruj!

Desi ne-am obisnuit ca unii expertii in materie de beauty sa afirme ca rujul ar trebui ales in functie de nuanta parului, acesta nu este un fapt de necontestat. Unul dintre cele mai populare mituri este faptul ca roscatele nu au dreptul sa poarte ruj rosu! Noi te asiguram ca este o afirmatie eronata! Un ruj rosu sau portocaliu poate fi in nod neasteptat in avantajul tau!

3. Fardul pentru pleoape!

Nu te teme sa experimentezi cu nuante aprinse de verde, albastru sau mov, desi la inceput aceasta idee ar putea sa iti para bizara. Pentru ca majoritatea roscatelor se bucura de albastru sau verde drept culoare a ochilor, aceste nuante vor scoate in evidenta trasaturile fizice. Cheia este insa, moderatia! Nu este nevoie sa aplici o cantitate mare de fard, o linie trasata discret la baza genelor este suficienta pentru ca atat nuanta ochilor, cat si culoarea parului sa fie evidentiate!

4. Pistrui!

O caracteristica a roscatelor naturale sunt pistruii, pe care insa majoritatea dintre acestea incearca sa le mascheze. Atunci cand iti alegi fondul de ten si pudra, incearca sa renunti la produsele cu acoperire totala, care iti uniformizeaza complet nuanta tenului, acoperindu-ti si pistruii. Noi te sfatuim sa inveti sa accepti aceasta particularitate a pielii tale si sa te bucuri de ea, pentru ca pistruii te fac cu adevarat speciala!

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty