Zodiile care suferă după fostele relații

Zodiile de mai jos nu se vindecă atât de repede după o relație care s-a încheiat.

Zodiile care suferă după fostele relații

Vindecarea după o despărțire nu este tocmai ușoară pentru toată lumea. În timp ce pentru unii ar putea fi o etapă peste care trec repede, pentru alții vine cu multă suferință.

Perioada prin care treci după o despărțire devine și mai grea în momentul în care fostul partener rămâne, într-un fel sau altul, prin preajma ta, și ajungi să te gândești tot timpul la amintirile pe care le aveți împreună. Astrologia poate avea un cuvânt de spus în ceea ce privește maniera prin care te raportezi la fostele relații. Astrologii ne arată că, în cazul zodiilor de mai jos, vindecarea după o relație eșuată nu este simplă, iar procesul este îndelungat.

Pești

Peștii nu reușesc deloc să se vindece de dezamăgirile trăite în fostele relații. În cazul în care se simt vinovați pentru anumite acțiuni pe care le-au făcut, vor încerca să-și contacteze partenerii din trecut pentru a-și cere iertare. Acest lucru are în spate un alt scop, și anume acela al unei posibile împăcări. Standardele și așteptările lor de la o relație sunt înalte și din cauza asta cele mai multe relații pe care le au se sfârșesc repede. Au nevoie de timp și răbdare pentru a-și reveni după o separare.

Rac

Racii se luptă constant cu trecutul lor. Într-o relație amoroasă, sunt acei parteneri devotați, care sunt gata să ajute atunci când e nevoie și adoră să încerce experiențe noi alături de persoana iubită. De multe ori, latura emoțională o păstrează ascunsă în relații pentru că sunt atenți la cine îi poate vedea în momente vulnerabile, și mai ales la ce ar putea crede despre ei. Pentru ei, este destul de dureros momentul în care o relație ajunge la final.

Leu

În ciuda faptului că din exterior emană curaj și cu fiecare ocazie spun că sunt puternici și că nu se simt afectați de nimic, Leii devin deprimați atunci când se despart de partenerul lor. În preajma persoanelor apropiate, nu ezită să spună cât de mult suferă. Se simt răniți, trădați și au nevoie de prieteni de încredere, care să nu-i judece pentru alegerile pe care le fac, să le fie alături în astfel de situații grele și să-i sprijine în procesul lor de vindecare după o despărțire.

Scorpion

Scorpionii se entuziasmează foarte tare atunci când se implică într-o nouă relație. Își imaginează că va rezista multă vreme și că sigur nu vor fi puși în situația în care vor fi nevoiți să treacă printr-o despărțire. Dar, atunci când își dau seama că lucrurile nu funcționează în direcția pe care și-o doresc și mai mult se simt nefericiți, vor fi cuprinși de tristețe și vinovăție. Le va fi greu să renunțe la acea relație, dar în timp își dau seama că este decizia potrivită pentru ei.

Citește și:
Cele 5 zodii care se tem să spună te iubesc'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie