Dragoș Bucur, anunțul care face înconjurul Internetului: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii "Visuri la cheie" de pe PRO TV, a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu se vaccinează și nu poartă mască.

Dragoș Bucur, anunțul care face înconjurul Internetului: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoș Bucur, actor și prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” de pe PRO TV, a reușit să stârnească un val de controverse, și pe bună dreptate, după o postare pe care a publicat-o pe contul de Facebook, în care spune că nu se vaccinează și nu poartă mască de protecție.

„În cazul în care nu aveți pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, se arată în postarea lui Dragoș Bucur de pe Facebook.

Chiar dacă vaccinul anti-COVID nu este obligatoriu, nu trebuie ignorat faptul că a doua parte a mesajului postat de Dragoș Bucur instigă la nerespectarea măsurilor în vigoare privind limitarea răspândirii coronavirusului. Masca de protecție ne ajută să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jur, iar după aproape un an de pandemie, astfel de declarații venite din partea persoanelor publice, care se bucură de o anumită notorietate, nu fac decât să adâncească și mai mult suspiciunile și conspirațiile despre coronavirus.

Postarea lui Dragoș Bucur a generat un val de comentarii virulente, iar mulți s-au arătat indignați. „Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier și cunoștințe de cercetător științific pentru a juca în filme. Poți avea talent ca actor și să nu prezinți urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te și lauzi cu asta”, a fost comentariul scriitoarei Petronela Rotar.

„Măcar a nimerit-o cu homeschooling-ul”, a scris Iulian Tănase, om de radio. „Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puțin stupid. Chiar, centură porți?”, „O porți, că nu ai de ales… iar de vaccinat, problema ta. Noi, restu’ măcar încercăm să scăpăm de izolare și boală”, „Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aș fi avut pretenții”, „Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?”, „Olivia Steer, îți ordon, ieși din acest tânăr!”, „Dragoș Bucur, ai pus cheie la visuri”, sunt alte comentarii la postarea lui Dragoș Bucur.

Reamintim faptul că în luna septembrie a anului 2020, Dragoș Bucur a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a avut o formă ușoară a bolii. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă”, spunea el la vremea respectivă pentru PRO TV. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” suferă de diabet din 2002 și este insulino-dependent, scrie Libertatea.

Persoanele care suferă de diabet se află în categoria celor la risc, fiind o boală care poate agrava boala Covid-19 la contractarea virusului.

Dragoș Bucur nu este singura persoană publică din România care a distribuit astfel de mesaje, fie în spațiul online, care alimentează tot felul de suspiciuni și conspirații despre măsurile de prevenție sau vaccinare, iar un exemplu ar fi Dan Bittman, care în ultimele săptămâni a scandalizat opinia publică cu declarațiile sale.

Citește și:
Ce face și cum arată acum Mihaela Tatu, celebra moderatoare a emisiunii 'De 3 x femeie'

Foto: Instagram Visuri la cheie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people