Castiga una dintre cele doua carti “Titanic”, cu coperta lenticulara, oferite de Odeon Cineplex!

Raspunde la intrebare si poti castiga una dintre cele doua carti “Titanic”, cu coperta lenticulara, o editie de colectie care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca!

Cand filmul lui James Cameron, Titanic, a ”navigat” pentru prima data pe marele ecran in 1997, publicul a fost uimit de efectele vizuale revolutionare si de incredibila poveste de dragoste.

Acum, cincisprezece ani mai tarziu, Titanic a ramas unul dintre cele mai aclamate filme din toate timpurile, devenind un fenomen cultural.

In aceasta editie actualizata a cartii Titanic, devenita bestseller New York Times, veti descoperi tot ceea ce ati dorit mereu sa stiti despre Titanic, de la constructia efectiva a "navei de vis", pana la castingul lui Jack si Rose, unul dintre cuplurile cele mai memorabile din istoria filmelor de la Hollywood.

Cu o noua prefata scrisa de catre James Cameron, care descrie impactul pe care experinta Titanic l-a avut asupra vietii si carierei sale si cu fotografii nemaivazute pana acum, aceasta editie de colectie este cea mai completa cronica a unuia dintre cele mai iubite filme din toate timpurile.

 

Concursul se incheie in data de 19.09.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu
.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old