Bio-Vitamina D3, D-Pearls de la Pharma Nord

Vitamina D este indispensabila unui metabolism corect al calciului, atat la copii, pentru a preveni si trata rahitismul, cat si la adulti si varstnici, impotriva osteoporozei. In acelasi timp, vitamina D este necesara si pentru o corecta functionare a sistemului muscular.

Bio-Vitamina D3, D-Pearls de la Pharma Nord

Vitamina D este una dintre putinele vitamine pe care corpul nostru le poate produce singur, in straturile profunde ale pielii, sub actiunea razelor de soare. Dar, cum expunerea noastra la soare este mereu mai redusa, vitamina D produsa de corpul nostru este cu totul insuficienta.

In plus, vitamina D este continuta in diferite alimente, precum pestele gras, dar alimentatia moderna, bazata pe tot mai putine alimente proaspete, este mereu mai saraca in vitamina D. De aceea suplimentele alimentare cu vitamina D sunt uneori necesare.

Trebuie stiut insa ca vitamina D este de mai multe tipuri, dintre care cele mai importante sunt vitamina D2, ergocalciferol, si D3, colecalciferol, cea care este produsa si in mod natural de pielea noastra sub actiunea razelor ultraviolete ale soarelui si care este de departe cea mai activa la nivelul organismului nostru.

Noul produs de la Pharma Nord, D-Pearls, Bio-Vitamina D3, este un produs cu o maxima biodisponibilitate, continand vitamina D3 dizolvata in ulei de masline presat la rece.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet