My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Interviu cu Darin Olien, Partea II (VIDEO)

Îmbarcă-te alături de Sorina Fredholm într-o călătorie care cu siguranță te va convinge să aderi la un stil de viață mai sănătos și mai împlinit!

My Quest for Wellth by Sorina Fredholm: Interviu cu Darin Olien, Partea II (VIDEO)

Sorinei îi place să creadă că este un luptător al wellness-ului atât pentru ea, cât și pentru comunitatea ei. Căutarea constantă pentru cât mai multe cunoștințe a adus-o în California, unde a intervievat o serie de experți despre cele mai noi tendințe de wellness. De la vânătoarea de superalimente, la ritualuri șamanice moderne sau modă vegană, acest documentar explorează metode de a trăi mai sustenabil și mai conștient și de a găsi soluții pentru o viața mai fericită și, mai ales, mai sănătoasă!

Poți urmări documentarul de șapte episoade realizat în parteneriat cu Samsung Galaxy S10 și ELLE România pe www.elle.ro și pe www.sorinafredholm.com. În acest episod, Sorina a stat de vorbă cu Darin Olien, primul expert în wellness care a fost desemnat oficial un vânător de superalimente, adică cele mai sănătoase și nutritive ingrediente din natură. Urmărește cea de-a doua parte a interviului și află care sunt secretele lui Darin pentru un stil de viață sănătos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video