Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre starea ei de sănătate, la câteva zile înainte de a naște: „Important e să fie bebelușul bine”

Vlăduța Lupău se pregătește să nască în câteva zile și le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram detalii despre starea de sănătate.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre starea ei de sănătate, la câteva zile înainte de a naște: „Important e să fie bebelușul bine”

Vlăduța Lupău este pe cale să devină mamă pentru prima dată, iar vedeta este pregătită cu toate pentru momentul mult așteptat. Artista le-a răspuns fanilor la ultimele curiozități despre pregătirile pe ultima sută de metri, vedeta urmând să nască peste câteva zile.

Cântăreața și partenerul ei de viață, Adi Rus, s-au pregătit până la ultimul detaliu pentru venirea pe lume a bebelușului. Artista le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că băiețelul are pregătite trei camere și așteaptă cu nerăbdare să îl aducă acasă. De asemenea, internauții au fost curioși despre starea de sănătate a vedetei și cum a ales să nască.

Vlăduța Lupău, despre starea de sănătate

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că și-a propus să nască natural și nu a primit până acum contraindicații. Cu toate acestea, artista rămâne precaută și a spus că, dacă vor exista sfaturi din partea medicilor, va alege să aducă pe lume copilul prin operația de cezariană. Cel mai important este ca cel mic să fie bine și sănătos, motiv pentru care cântăreața face tot ce este posibl.

„Vreau să încerc natural … însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și bineînțeles și mama. Vedem.„, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei.

Artista va naște în câteva zile

De asemenea, Vlăduța a dezvăluit termenul dat de medici. Potrivit acestuia, vedeta urmează să nască pe 8 august. Emoțiile deja și-au făcut loc, iar cei doi viitori părinți sunt foarte entuziasmați. Din fericire, totul a decurs foarte bine până acum, iar pregătirile au fost deja făcute. Cântăreața nu s-a sfiit să dezvăluie și câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii. Vlăduța Lupău a spus că a ajuns în prezent la greutatea de 68 de kilograme, însemnând că a acumulat în aceste luni 12 kilograme.

Vlăduța Lăpău și Adi Rus sunt căsătoriți de ceva timp, însă artista nu a dorit să ia numele soțului său. Întrebată de fani de ce a ales să își păstreze numele, aceasta a spus că a muncit din greu pentru a-și face cunoscut numele și nu este pregătită să renunțe la el.

„Evident! Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people