Andreea Bănică se confruntă cu probleme dificile în prag de sărbători: „Asta e viața”

Andreea Bănică a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în prag de Sărbători.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme dificile în prag de sărbători: „Asta e viața”

Perioada sărbătorilor nu a prins-o pe Andreea Bănică în cea mai bună formă. Artista le-a povestit internauților cu ce probleme se confruntă de curând și cum încearcă să lase dificultățile în urmă pentru a se bucura de spiritul Crăciunului.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme

Cântăreața a povestit că nu se simte tocmai bine de câteva zile, după ce a luat răceală de la fiul ei, Noah. Artista a precizat că prezintă dureri de gât și nas înfundat, care au culminat în noaptea precedentă, trezindu-se cu dureri puternice. Cu toate acestea, vedeta este cât se poate de optimistă și speră să își revină cât mai curând.

„Bineînțeles că am luat răceala de la Noah. El e spre bine, dar m-am îmbolnăvit eu. Abia vorbesc, mă doare foarte tare gâtul, cred că amigdalele, s-a întâmplat ceva pe aici și tot nasul mi-e înfundat cu gât cu tot, mă ustură. M-am trezit azi-noapte cu o durere cumplită de gât.(…) Da, ce vremuri trăim”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Din păcate, pe lângă răceala chinuitoare, Andreea Bănică se confruntă și cu alte probleme. Vedeta plănuia să petreacă sărbătorile într-o locație superbă, alături de familie, însă un incident nefericit i-au dat planurile peste cap. Artista a spus că pensiunea unde făcuse rezervare a fost cuprinsă de flăcări, motiv pentru care va petrece sărbătorile acasă anul acesta.

„Ni s-au stricat planurile, trebuia să plecăm de Crăciun în Bucovina undeva, a luat foc acea pensiune și nu ne mai ducem, adică s-a dus și vacanța noastră. Săracii oameni, cred că e cumplit pentru ei. Asta e viața, ce să facem, mergem mai departe. Ideea este că vom rămâne acasă de Crăciun și vom face sărbătorile acasă. Era prima oară când plecam și noi de acasă de sărbători, s-au stricam toate planurile, eu m-am îmbolnăvit. Nu mai am putere să fac nimic, dar o să-mi revin curând. Și pentru că tot o să stăm acasă și iar o să mă apuc de gătit mâncare multă, nu vreau să mănânc foarte mult, dar am pofte. Aș mânca niște ciocolată de casă, aș mânca salam de biscuiți, aș mânca sarmale, o să văd ce gătesc”, a completat Andreea Bănică.

Citește și:
Ce părere are Irina Rimes despre comentariile răutăcioase la adresa ei: „Nu am cum să…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people