Relația dintre prinții Harry și Charles a fost distrusă, dezvăluie Meghan Markle: „Mi-am pierdut tatăl”

Relația dintre Harry și Charles, tatăl lui, a fost distrusă atunci când fostul duce de Sussex a decis să părăsească familia regală, a dezvăluit Meghan Markle într-un nou interviu incendiar.

Relația dintre prinții Harry și Charles a fost distrusă, dezvăluie Meghan Markle: "Mi-am pierdut tatăl"

Prinții Harry și Charles sunt în relații cât se poate de reci – asta se poate înțelege dintr-o nouă serie de dezvăluiri șocante făcute de Meghan Markle pentru publicația americană The Cut, pentru a cărei copertă a pozat fosta ducesă.

Meghan a declarat, în interviul publicat pe 29 august, că Prințul Harry a simțit că presa tabloidă britanică a tensionat suplimentar relația dintre el și tatăl lui. În contextul unei discuții despre relația lui Meghan Markle cu tatăl ei, a dezvăluit aceasta, soțul ei, în vârstă de 37 de ani, i-a spus acesteia că simte că și el și-a pierdut tatăl în decursul procesului de separare de îndatoririle regale.

Relația dintre Harry și Charles nu ar mai exista, se înțelege din declarațiile fostei ducese de Sussex, care nu a intrat în detalii după declarația făcută.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Harry mi-a spus: „Mi-am pierdut tatăl în acest proces.” Nu trebuie să fie așa cum a fost pentru mine, dar aceasta este decizia lui”, a mai precizat Markle.

Nu doar relația dintre Harry și Charles a fost discutată în cadrul interviului acordat de Markle cu intenția de a-și promova noul podcast, Archetypes, lansat recent, al cărui prim episod a avut-o drept invitată pe Serena Williams, prietenă apropiată a fostului cuplu regal, care și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist după participarea de anul acesta la US Open.

Markle a vorbit și despre propriile experiențe cu casa regală, în urma cărora a avut nevoie de un proces de vindecare ce continuă și azi.

„Cred că iertarea este foarte importantă. Îți trebuie mult mai multă energie ca să nu ierți. Dar e nevoie și de mult efort ca să ierți. Am făcut eforturi active, mai ales știind că pot spune orice.”

Meghan și Harry s-au întâlnit pentru prima dată cu familia regală, după ce au renunțat la statul lor regal în martie 2020, anul acesta, cu ocazia sărbătoririi Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cu aceasta ocazie, Regina a și cunoscut-o pe nepoata ei, care îi poartă numele, Lilibet, în vârstă de un an.

Citește și:
MTV Video Music Awards 2022: moda masculină a atras toate privirile

Foto: Instagram, The Cut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video