Reacția adorabilă a Prințului George după ce Anglia a pierdut finala Euro 2020

Imaginile cu Prințul George de la finala Euro 2020 au făcut înconjurul Internetului, transformându-se în cele mai amuzante meme-uri.

Reacția adorabilă a Prințului George după ce Anglia a pierdut finala Euro 2020

Italia și Anglia au ținut aseară întreaga Europă cu sufletul la gură. După un meci lung și extrem de strâns, Italia a reușit în cele din urmă să câștige la penality-uri finala EURO 2020.

Aproximativ 60.000 de suporteri s-au aflat aseară pe Wembley pentru a-și susține favoriții. Printre aceștia s-au numărat și Ducii de Cambridge și fiul lor, Prințul George, în vârstă de șapte ani. George și Prințul William au purtat costume asemănătoare, pe care le-au accesorizat cu cravate în nuanțe de roșu și albastru.

Așa cum notează Page Six, aceasta nu este prima dată când George, al treilea în linia de succesiune la tron, poartă haine similare cu cele ale tatălui său, viitorul rege. La botezul Prințului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, George a purtat o ținută aproape identică cu cea purtată de William la botezul Prințului Harry. La fel, în 2015, la botezul surioarei lui, George a fost îmbrăcat cu o cămașă albă cu guler rotund și broderie roșie și cu pantaloni scurți, roșii, similare cu cele în care a apărut William când și-a vizitat pentru prima dată fratele nou-născut, la spitalul St. Mary.

Și Kate a avut o apariție elegantă, aceasta optând pentru un sacou alb. Însă nu ținutele lor au atras atenția publicului, ci reacțiile Prințului George de-a lungul întregului meci. Pe fața acestuia se puteau citi dezamăgirea și supărarea, iar toate aceste trăiri au fost surprinse de către fotografii prezenți la meci.

Imaginile cu George au făcut înconjurul Internetul și sunt extrem de înduioșătoare, chiar și fanii Italiei fiind mișcați de reacția micului prinț. Dar, așa cum era de așteptat, au apărut și foarte multe glume pe seama lui George, internauții profitând de imaginile cu el pentru a crea cele mai amuzante meme-uri.

După meci, Prințul William a transmis un mesaj de încurajare echipei Angliei, însă nu a omis să felicite Italia pentru mare victorie.

„Dureros. Felicitări, Azzuri, pentru o victorie mare. Anglia, ați ajuns atât de departe, dar, din păcate, de data aceasta nu a fost ziua noastră. Puteți să vă țineți capul sus și să fiți foarte mândri de voi înșivă – știu că vor urma și alte lucruri”, a scris William pe Instagram.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte împărtășesc una dintre pasiunile Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people