Noi detalii despre ceremonia de căsătorie dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker au ieșit la iveală

Kourtney Kardashian și Travis Barker au ajuns în fața altarului din Las Vegas fără să semneze contracul prenupțial la care ar fi lucrat.

Noi detalii despre ceremonia de căsătorie dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker au ieșit la iveală

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut parte de o ceremonie la o capelă de căsătorii din Las Vegas, însă sursele susțin că nu a fost o căsătorie legală. În ciuda acestui fapt, dragostea puternică dintre cei doi i-a determinat să sărbătorească după Premiile Grammy la One Love Wedding Chapel, în ceea ce părea a fi o nuntă. Ba mai mult, apropiații cuplului susțin că cei doi ar fi vrut să își unească destinele fără a semna un contract prenupțial.

Kourtney Kardashian și Travis Barker nu au semnat un contract prenupțial înainte să ajungă la altar

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru TMZ că cei doi nu aveau un certificat de căsătorie, iar ceremonia a fost „doar de distracție”. Kardashian are o avere de 65 de milioane de dolari, potrivit CelebrityNetWorth.com, în timp ce valoarea netă a lui Barker este estimată la 50 de milioane de dolari. Mai multe surse apropiate cuplului au declarat că cei doi lucrau la un contract prenupțial înainte de ceremonie, însă nu a fost semnat.

Cu toate acestea, aceleași surse susțin că cei doi iau în considerare și semnarea unui contract postnupțial. Asemenea celui semnat înaintea căsătoriei, contractul va separa câștigurile financiare din timpul mariajului. Ceremonia dintre Kardashian și Barker în Las Vegas, oficiată de un bărbat îmbrăcat la fel ca Elvis Presley, nu va fi singura lor ceremonie, au mai spus surse pentru TMZ. Cuplul plănuiește să facă ceva mai „elaborat” pentru familie și prieteni.

Căsătoria celor doi nu este considerată legală în acest moment

Înregistrările din comitatul Clark pentru licențele și certificatele de căsătorie arată, de asemenea, că nu au solicitat și nu au primit niciodată unul. Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost văzuți sosind înapoi la hotelul lor, în jurul orei 2:30 dimineață, după ce au schimbat jurămintele la capelă.

Kardashian și Barker s-au logodit în octombrie. La premiile Grammy, au fost fotografiați de mai multe ori în ipostaze tandre. Ulterior, au participat la o petrecere la Delilah din L.A, ca mai apoi să ajungă la capela căsătoriilor. Kardashian și Barker încă nu au confirmat ei înșiși știrile despre căsătorie pe rețelele sociale.

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și partenera lui de cuplu, Roxana: „Nu voi uita niciodată'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people