Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut o ceremonie la o capelă din Las Vegas

Kourtney Kardashian și Travis Barker au surprins pe toată lumea.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut o ceremonie la o capelă din Las Vegas

Kourtney Kardashian și Travis Barker au luat prin surprindere pe toată lumea. Recent au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi căsătorit în Las Vegas, după gala Premiilor Grammy 2022. Aceștia ar fi profitat de faptul că se află în Sin City și ar fi avut o ceremonie la miezul nopții la o capelă care oficiază căsătorii. Cu toate acestea, surse apropiate au declarat pentru Page Six că Travis și Kourtney nu sunt căsătoriți legal, ci a fost o ceremonie de amuzament.

Kourtney Kardashian și Travis Barker, ceremonie la o capelă de nunți din Las Vegas

Kourtney Kardashian și Travis Barker au intrat la One Love Wedding Chapel luni în jurul orei 1:30 dimineață, la câteva ore după ce artistul a cântat live la PremiileGrammy 2022. Potrivit TMZ, cei doi au avut propriul fotograf, dar și o echipă de securitate. Inițial, sursele spuneau că cei doi aveau certificat de căsătorie și l-au prezentat proprietarului capelei, care a fost și martor. Ulterior, s-a aflat că nu au existat aceste certificate, iar One Love Wedding Chapel a făcut o excepție pentru cei doi îndrăgostiți.

Kourtney Kardashian și Travis Barker, despre care se spune că s-ar fi căsătorit în Las Vegas după duminica Grammy-urilor, au avut o ceremonie de amuzament, dar nu a fost nimic legal. Înregistrările din comitatul Clark pentru licențele și certificatele de căsătorie arată, de asemenea, că nu au solicitat și nu au primit niciodată unul.

Una dintre cerințele cuplului a fost ca ceremonia să fie susținută de un bărbat care să îl imite pe Elvis Presley. Într-un videoclip exclusiv obținut de Daily Mail, Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost văzuți sosind înapoi la hotelul lor, în jurul orei 2:30 dimineață, după ce au schimbat jurămintele la capelă.

În videoclipul cu sosirea cuplului la hotel, sora lui Kim Kardashian a putut fi văzută împiedicându-se, însă a fost prinsă imediat de partenerul ei. Ulterior, acesta a ajutat-o să meargă până în hotel, în timp ce ea se spijinea de brațul lui.

sursa foto: Profimedia

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie după nouă luni de relație

Travis Barkerși-a cerut iubita în căsătorieîn luna octombrie a anului 2021. După aproximativ nouă luni de relație, cei doi au decis că sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să își unească destinele pentru totdeauna. Cererea a avut loc la hotelul Rosewood Miramar Beach din Montecito. Travis a organizat un moment special, creând din trandafiri și lumânări albe o inimă imensă pe o plajă din California.

Citește și:
Magda Pălimariu, declarații sincere despre dorința de a deveni mamă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people