Gerard Pique, într-o relație secretă cu o studentă, la două luni după ce a anunțat despărțirea de Shakira

Gerard Pique ar avea o nouă relație cu o tânără studentă, în vârstă de 23 de ani, care lucrează pentru compania sa.

Gerard Pique, într-o relație secretă cu o studentă, la două luni după ce a anunțat despărțirea de Shakira

Gerard Piqué s-ar întâlni în secret cu o studentă la Relații Publice în vârstă de 23 de ani, la două luni după ce s-a aflat că s-a despărțit de cântăreața Shakira. În luna iunie s-a anunțat că artista columbiană, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul de la FC Barcelona, în vârstă de 35 de ani, au pus capăt relației lor care a durat 11 ani, iar cei doi au dat o declarație comună.

Gerard Pique, într-o nouă relație

Potrivit presei internaționale, Gerard Pique se cunoștea deja cu cea care ar fi noua lui parteneră înainte de a confirma despărțirea dintre el și Shakira. The Sun a anunțat că ar fi început o poveste de dragoste cu Clara Chia Marti, pe care ar fi cunoscut-o în timp ce lucra la compania sa de producție, Kosmos. În timp ce despărțirea sa de Shakira a fost dezvăluită abia în iunie, publicația relatează că Gerard și Clara, care este cu 12 ani mai tânără decât el, se întâlnesc „de luni de zile”.

„Gerard și Clara se întâlnesc de luni de zile. Ea este o studentă care lucrează pentru el în biroul său, organizând evenimente. Au păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze tăcerea în legătură cu această poveste de dragoste și au șters conturile de socializare ale Clarei pentru ca oamenii să nu poată găsi fotografii cu ea. Acest lucru îi face pe prietenii lui să creadă că el este de fapt foarte serios în legătură cu ea.”, a declarat sursa.

Fotbalistul a fost surprins în compania altei femei

Vestea vine după ce Gerard Pique a fost fotografiat cu o femeie misterioasă la petrecerea de la Stockholm din iunie. O postare pe rețelele de socializare în care apare Gerard a devenit virală după ce un fan suedez a împărtășit detalii despre o petrecere la care fotbalistul a participat în Stockholm.

Gerard și Shakira au confirmat sfârșitul relației lor de 11 ani în luna iunie. Cei doi, care sunt părinții băieților Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, au publicat o declarație comună în care au anunțat că se despart și au cerut intimitate.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis cei doi.

Citește și:
Călin Goia, declarații inedite despre viața de familie, după 15 ani de căsătorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people