Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu”

Dani Oțil a povestit despre un episod în care Gabriela Prisăcariu și-a exprimat părerea referitoare la diferența de înălțime dintre ei.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri inedite despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fiind două firi cu simțul umorului, cei doi obișnuiesc să glumească des unul pe seama celuilalt, spre amuzamentul urmăritorilor de pe rețelele de socializare. De această dată, prezentatorul TV de la Antena 1 a povestit ce părere are soția sa despre diferența de înălțime dintre ei.

De-a lungul timpului, cei doi au fost ținta criticilor referitoare la diferența de înălțime dintre ei, Gabriela fiind ceva mai înaltă față de soțul ei. Cu toate acestea, cei doi și-au trăit povestea de dragoste așa cum au știut mai bine și nu au dat atenție comentariilor răutăcioase. Totuși, asta nu înseamnă că subiectul nu a devenit și pentru ei un motiv de tachinare.

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înâlțime dintre ea și Dani

Recent, Dani Oțil a povestit în cadrul matinalului de la Antena 1 un episod ce reflectă părerea soției sale referitoare la diferența de înălțime. Când cei doi se aflau la o nuntă a unor prieteni, Gabriela l-ar fi certat pe mire pentru faptul că nu și-a lăsat soția să poarte tocuri înalte pentru a nu fi atât de sesizabilă diferența lor de înălțime.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea ‘Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?’ și omul zice ‘E nunta mea, lasă-mă în pace!'”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Între Dani și Gabriela există o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV având vârsta de 42 de ani, iar modelul a împlinit recent 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. Împreună au un băiețel superb, iar familia lor a devenit mai unită. Gabriela Prisăcariu a povestit și care a fost primul moment când s-au văzut, chiar dacă ulterior au intervenit câtiva prieteni comuni care le-au aranjat o întâlnire.

 „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea„, a mărturisit Gabriela Prisăcariu, potrivit Viva!.

Citește și:
Riley Keough este mamă! Fiica regretatei Lisa Marie Presley a născut în secret

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people