Detalii inedite despre relația Deliei cu soțul ei, Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de mama artistei

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Detalii inedite despre relația Deliei cu soțul ei, Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de mama artistei

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se bucură de un succes răsunător, iar cariera sa este în plină ascensiune. Dincolo de un talent și un stil personal aparte, artista are și susținători pe măsură, iar cel mai important este soțul ei, Răzvan Munteanu, care îi este și manager. Cei doi s-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului și s-au căsătorit în anul 2012

Jurata de la „IUmor” și „X Factor” are pe listă nenumărate spectacole și proiecte, iar pentru a face față cu succes, aceasta se bucură de o echipă pe măsură. Delia postează adesea imagini din timpul turneelor sale, fiind surprinsă de foarte multe ori pe drumuri spre concerte, alături de trupă și soțul ei. Răzvan Munteanu este un susținător important pentru ea, iar cei doi au dovedit de-a lungul anilor că formează o echipă de invidiat atât în viața reală, cât și în viața profesională.

Gina Matache, mama Deliei, a vorbit într-un interviu acordat recent despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, dezvăluind că se poate considera norocoasă deoarece a avut parte de ajutorul celor două fiice ale sale.

„Noroc cu Delia care ne „ia de păr” și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul. Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua. Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fin toți, de când sunt copiii suntem toți.” a declarat Gina Matache, în exclusivitate, la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Gina Matache a vorbit și despre frumoasa relație dintre Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, dezvăluind unele detalii inedite.

„Delia a fost lângă noi și operațiile pe afară, ea le-a susținut și nu ne lasă. În continuare ne face abonamente pe la clinicile private și ne sună să ne întrebe dacă am fost. Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile. E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află. Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult și noi cum putem.”, a declarat Gina Matache pentru sursa citată.

Citește și:
Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost victima unui furt pe aeroportul din Roma: „Am alergat după el țipând'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people