Staruri care au fost plătite cu sume impresionante pentru un singur film

Nu este atât de greu de crezut că există actori care au încasat sume fabuloase pentru un singur film în care au jucat.

Dacă erai curioasă să descoperi cât poate câștiga un actor pentru un rol, ei bine, din lista de mai jos vei afla că sunt staruri care au fost plătite cu sume fabuloase pentru un singur film în care au jucat, chiar și cu 100 de milioane de dolari.

1. Sandra Bullock

La nivel global, filmul Gravity a atras suma de 723,3 milioane de dolari, aspect care a contribuit la faptul că Sandra Bullock a primit 15% din câștigurile de la box office. Pe lângă faptul că pentru pelicula regizată de Alfonso Cuaron, în care a jucat alături de George Clooney, actrița a fost plătită cu 70 de milioane de dolari pentru rolul principal, a fost și nominalizată pentru prestația sa la Oscar la categoria pentru cea mai bună actriță.

2. Leonardo DiCaprio

Pentru rolul spectaculos din filmul Inception, Leonardo DiCaprio a fost plătit cu 50 de milioane de dolari. Conform Forbes, actorul ar fi încasat chiar mai mult de atât datorită vânzărilor de DVD-uri, după ce inițial a primit o reducere de salariu pentru că filmul era considerat riscant la box office.

3. Adam Sandler

Pentru The Ridiculous, Adam Sandler a primit 62,5 milioane de dolari. Netflix a încheiat un contract în 2014 pentru patru filme cu faimosul actor și se estimează că totalul va fi de 250 de milioane de dolari, fiind o sumă care nu este deloc de ignorat.

4. Tom Hanks

Tom Hanks a fost plătit cu nici mai mult și nici mai puțin de 60 de milioane de dolari pentru rolul din Forrest Gump. Pelicula a avut un buget de 55 de milioane de dolari, iar câștigurile de la box office au fost de 678 de milioane de dolari. Pentru Saving Private Ryan, actorul a obținut 40 de milioane de dolari.

5. Scarlett Johansson

Deși Ghost in the Shell, adaptarea cunoscutului anime japonez din anii ’90, nu s-a bucurat de reacțiile așteptate, a încasat 169,8 milioane de dolari în întreaga lume. Scarlett Jonansson a fost plătită cu 17,5 milioane de dolari pentru rolul său, fiind și unul dintre cele mai mari salarii ale ei din cariera de actriță.

6. Robert Downey Jr.

Nu este de mirare că un actor important pentru industria de la Hollywood, așa cum este Robert Downey Jr., a primit 75 de milioane de dolari pentru rolul din Avengers: Infinity War. Din distribuție mai fac parte Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Elizabeth Olsen și Tom Hiddleston.

7. Tom Cruise

Paramount l-a plătit pe Tom Cruise cu o sumă impresionantă pentru a aduce la viață o repovestire a clasicului War of the Worlds. Actorul a primit 100 de milioane de dolari pentru rolul său din film, în timp ce pelicula a obținut încasări de la public de 603,9 milioane de dolari. De asemenea, pentru Mission: Impossible – Ghost Protocol, Tom Cruise a fost plătit cu 75 de milioane de dolari.

8. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a fost o norocoasă din punct de vedere al câștigurilor pentru pelicula Passengers. Actrița a fost cel mai bine plătit membru al distribuției, obținând suma de 20 de milioane de dolari. Jennifer Lawrence a jucat în Passengers alături de Chris Pratt, Michael Seen și Laurence Fishburne.

9. Angelina Jolie

Angelina Jolie a primit pentru pelicula Eternals, regizată de Chloé Zhao, inspirată de benzile desenate Marvel cu același nume, suma de 35,5 milioane de dolari în 2020. Pentru filmele anterioare în care a jucat, actrița avea un salariu de aproximativ 20 de milioane de dolari. Bugetul de producție al filmului Eternals a fost de 200 de milioane de dolari.

10. Emily Blunt

Emily Blunt a câștigat o sumă fabuloasă după semnarea contractului privind continuărea filmului A Quiet Place, regizat de fostul soțul ei soț, John Krasinski. Conform Variety, actrița a câștigat aproximativ 13 milioane de dolari pentru reluarea rolului lui Evelyn Abbott din A Quiet Place II.

Citește și:
Seriale care au fost anulate după doar un singur episod

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle