Filme de neratat în luna februarie 2023 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna februarie 2023 în cinematografe.

Everything Everywhere All at Once

Michelle Yeoh este fabuloasă în rolul lui Evelyn, proprietara unei spălătorii cu prea multe gânduri și nu suficient timp – cu prea multe vise și prea puțină dorință pentru a le realiza. După cum se dovedește, asta o face candidatul perfect pentru a lupta împotriva lui Jobu Tupaki, o forță întunecată care a învățat să valorifice puterea multiversului și dorește să-l vadă înghițit de o gaură neagră. Din distribuția acestui film cu 10 nominalizări la Premiile Oscar 2023 mai fac parte Jenny Slate, Jamie Lee Curtis, Ke Huy Quan și James Hong.

Premiera: 10 februarie

The Banshees of Inisherin

O comedie dramatică liniștită, la scară mică, ce se bazează pe un dezacord absurd între doi bărbați aparent cumsecade (Colin Farrell și Brendan Gleeson) într-un mic pub de pe o mică insulă irlandeză. Cei doi se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, iar asta are consecințe la care nimeni nu se aștepta.

Premiera: 3 februarie

Decizia de a pleca

Un detectiv pe nume Hae-joon (Park Hae-il) investighează moartea unui bărbat al cărui trup este găsit la poalele unui munte, soția bărbatului, Seo-rae (Tang Wei), fiind suspectată, deși pare un accident sau sinucidere. Hae-joon devine în curând obsedat de enigmatica soție, chiar dacă, în același timp, se distanțează de propria lui soție, iar cei doi încep o aventură, deși dacă există semne că Seo-rae ar putea fi responsabilă pentru încă o moarte suspectă.

Premiera: 17 februarie

Till

Filmul, în regia lui Chinonye Chukwu, cu Danielle Deadwyler și Jalyn Hall, are la bază un cumplit incident real despre linșarea lui Emmett Till, în 1955, când adolescentul afro-american de doar 14 ani a fost răpit, mutilat și apoi ucis pentru presupusa vină de a fi ofensat o femeie albă. Pelicula urmărește acțiunile mamei lui, care jură să aducă la lumină rasismul din spatele atacului, dar și să-i ducă în fața justiției pe cei implicați.

Premiera: 17 februarie

Magic Mike’s Last Dance

După o pauză lungă cauzată de un faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida, Mike Lane (Channing Tatum) se vede nevoit să urce din nou pe scenă. El ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, va reuși Mike să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Premiera: 10 februarie

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Luna februarie începe cu film cu supereroi. Evangeline Lilly și Paul Rudd revin pe marile ecrane în rolurile atât de apreciate în universul Marvel: Ant-Man și, respectiv The Wasp, în timp ce explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului. Lor li se adaugă celebra Michelle Pfeiffer, dar și Michael Douglas, Bill Murray și Kathryn Newton.

Premiera: 17 februarie 2023

Knock at the Cabin

Jonathan Groff, Dave Bautista, Rupert Grint și Ben Aldridge fac parte din distribuția acestui film thriller cu accente dramatice și horror. În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte de a lua o decizie care le poate schimba radical viața.

Premiera: 3 februarie

Empire of Light

O poveste de dragoste plasată în și în jurul unui vechi și frumos cinematograf aflat într-un oraș de pe coasta de est a Angliei anilor ’80. Rolurile principale sunt interpretate de Olivia Colman, Colin Firth, Toby Jones, Sara Stewart, Tom Brooke.

Premiera: 24 februarie 2023

Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu

Astérix și Obélix revin pe marile ecrane cu noi aventuri garantate a ne amuza și binedispune. Totul se întâmplă în anul 50 î.Hr. După ce împărăteasa Chinei a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix. Din distribuție fac parte Marion Cotillard, Vincent Cassel, Guillaume Canet și Zlatan Ibrahimovic.

Premiera: 24 februarie 2023

Citește și:
Cupluri de vedete care au acordat mai multe șanse relației lor, dar în final s-au despărțit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video