Cuplurile de celebrități care s-au despărțit în 2020

Relațiile amoroase nu sunt niciodată ușoare, mai ales în 2020, un an care a adus destul de multe dificultăți în viețile tuturor.

Și cuplurile celebrități au parte de dezamăgiri în plan sentimental, iar multe au decis să pună capăt relației, să anuleze logodna ori să divorțeze în 2020. Însă, cum viața ne rezervă surprize, nu ar trebui să ne mirăm dacă vom auzi în viitorul apropiat că s-au împăcat.

Iată care sunt cuplurile de vedete care și-au spus adio în 2020:

Anna Wintour și Shelby Bryan

Anna Wintour și Shelby Bryan, afacerist milionar și cel care i-a fost partener în ultimii 20 de ani, s-ar fi despărțit, după cum relatează presa internațională. Cei doi nu au mai fost surprinși împreună și au vrut să păstreze separarea cât mai privată. Nu este pentru prima dată când există zvonuri privind o posibilă despărțire între cei doi. La scurtă vreme după aflarea veștii că Anna Wintour și Shelby Bryan au pus capăt relației, s-a aflat că celebra editoare a revistei Vogue USA ar avea deja o nouă relație cu un bărbat celebru, și anume cu actorul britanic Bill Nighy.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis

După o logodnă de mai bine de șapte ani, Olivia Wilde și Jason Sudeikis au decis să se despartă. O sursă a declarat publicației People că separarea celor doi a avut loc la începutul anului 2020 și că a fost una pe cale amiabilă. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere Saturday Night Live. Olivia Wilde și Jason Sudeikis au împreună doi copii: Otis Alexander și Daisy Josephine.

Demi Lovato și Max Ehrich

Despărțirea dintre Demi Lovato și Max Ehrich nu a fost deloc una amiabilă. Cei doi și-au început relația în martie, la începutul pandemiei și părea una serioasă, mai ales că în iulie Max a cerut-o în căsătorie pe Demi. Cu toate astea, două luni mai târziu artista a fost cea care a anulat logodna. Max a lansat destul de multe acuzații la adresa la Demi, iar ea a fost deranjată de comportamentul lui. Însă, se pare că Demi a reușit să treacă peste despărțire pentru că a glumit pe seama logodnei sale eșuate la People’s Choice Awards, unde a fost gazdă.

Gerard Butler și Morgan Brown

După o relație care a durat aproape 7 ani, Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit. O sursă a declarat în luna august că au tratat separarea într-un mod matur. Au format un cuplu încă din 2014, iar pe parcurs s-au despărțit și împăcat de mai multe ori.

Megan Fox și Brian Austin Green

Megan Fox și Brian Austin Green s-au despărțit după zece ani de căsătorie. Și relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar pe parcurs au mai ajuns în pragul divorțului. Deși s-au separat încă de la sfârșitul anului 2019, anunțul a fost făcut abia în mai 2020 de către Brian. În luna noiembrie, actrița a depus actele de divorț, semn că despărțirea dintre cei doi este definitivă. Megan Fox și Brian Austin Green au împreună trei băieți: Noah, Bodhi și Journey.

Lana Del Rey și Sean Larkin

Lana Del Rey și polițistul Sean Larkin s-au despărțit la începutul anului după aproximativ șase luni de relație. În luna martie, Sean spunea pentru New York Times că el și Lana sunt doar prieteni și că încă mai vorbesc. Pe parcursul relației, cei doi și-au împărțit timpul între Tulsa și Los Angeles.

Mary-Kate Olsen și Pierre Olivier Sarkozy

După opt ani de relație, Mary-Kate Olsen și fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy, Olivier Sarkozy, s-au despărțit. Fosta actriță a depus actele de divorț pe 17 aprilie, însă cererea i-a fost respinsă atunci din cauza pandemiei. Motivul separării are legătură cu faptul că Olivier Sarkozy i-a adus în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei.

Armie Hammer și Elizabeth Chambers

Actorul Armie Hammer și Elizabeth Chambers au anunțat printr-o declarație comună în iulie 2020 că divorțează, după zece ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în mai 2010 și au împreună o fetiță, Harper Grace, și un băiețel, Ford Douglas Armand.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Vanessa Hudgens și Austin Butler

Vanessa Hudgens și Austin Butler s-au despărțit la începutul anului. Cei doi au format un cuplu timp de nouă ani și vorbiseră despre logodnă cu puțin timp înainte de separare. Principalul motiv al despărțirii ar fi fost distanța.

Citește și:
Unde și cum s-au cunoscut cele mai îndrăgite cupluri de celebrități

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video