CONCURS: Castiga premii fabuloase oferite de BaByliss Paris

Participa si poti castiga una dintre cele 3 perii electrice pentru indreptarea parului.

CONCURS: Castiga premii fabuloase oferite de BaByliss Paris

Liss Brush 3D este peria minune care descurca parul, il piaptana si il indreapta in acelasi timp, iar una dintre ele poate fi a ta! Cum? Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si zi-ne 3 motive pentru care iti doresti sa ai un #pardrept. Vei intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premii.

Despre Liss Brush 3D de la BaByliss Paris

Specialistii BaByliss Paris prezinta o noua inovatie in aranjarea parului, peria electrica pentru indreptarea parului, Liss Brush 3D.

Peria beneficiaza de o combinatie unica de 126 de peri pentru o indreptare rapida, usoara, ce ofera parului elasticitate si luciu natural. Secretul consta in cele trei tipuri de peri care ridica firele de par de la radacina pentru a aplica bland caldura pe fiecare suvita in parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separa suvitele, cei din silicon, de 42 de mm, descurca parul, iar perii cu invelis ceramic, de 50 de mm, confera un par perfect drept, timp indelungat.

Uimitoare perie ceramica Liss Brush 3D combina puterea unei placi electrice cu performantele de stilizare ale unei perii pentru rezultate fabuloase in doar cateva minute. Peria beneficiaza de doi generatori de ioni care protejeaza firul de par, ii confera stralucire si impiedica eficient efectul de electrizare al parului.

Peria Liss Brush 3D are un design modern si elegant, este foarte usor de folosit si o poti lua cu tine oriunde.

Acum, orice doamna si domnisoara poate avea rezultate ca in saloanele de specialitate in doar cateva minute, in confortul propriei locuinte cu ajutorul periei Liss Brush 3D de la BaByliss Paris.

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

CASTIGATORII SUNT:

1. Filip Gabriela Diana – Draganesti
2. Balasev Tamara – Bucuresti
3. Dobrescu Raluca Ionela – com. Cioranii de Jos

Extras din regulament:

1. Concursul este valabil in perioada 05 – 18 decembrie 2016.

2. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul Random Picker.

4. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul acestui articol pe data de 20 decembrie 2016.

5. Pentru a intra in posesia premiilor castigatorii sunt rugati sa dea un e-mail la adresa [email protected], pana in data de 02 ianuarie, in care sa mentioneze concursul la care au participat, numele exact, adresa completa si numarul de telefon.

6. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului concursului si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a Ringier Romania, sa primesti materiale informative prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau sterge datele personale.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri