Zodia pe care ar trebui să o eviți cu orice preț

Cu toții avem persoane în viață care nu ne vor fericirea și ar face orice să ne vadă cum trecem prin momente dificile. Acestea sunt persoanele pe care trebuie să le evităm.

Zodia pe care ar trebui să o eviți cu orice preț

Pentru fiecare zodie, există o alta cu care pur și simplu nu se poate înțelege.

Berbec: Rac

Ești prea directă iar acest lucru îl va face pe Rac să se simtă groaznic. Ei vor mereu să vorbească despre sentimentele pe care le au iar atitudinea ta este prea mult pentru ei. Vei deveni frustrată din cauza acestor oameni pentru că, spre deosebire de tine, lor le place să vorbească despre lucruri în loc să le pună în practică.

Taur: Săgetător

Tu ești încăpățânată iar Săgetătorul este tot ceea ce ție nu-ți place. Va reuși să te enerveze de fiecare dată, fără îndoială.

Gemeni: Fecioară

O Fecioară te va plictisi foarte tare. Sunt prea tăcute pentru tine și te vor face mereu să te simți ca și când ai fi făcut ceva greșit.

Rac: Vărsător

Vărsătorului nu-i place să-ți împărtășească ceea ce simte, în timp ce tu îți expui sentimentele ca o carte deschisă. Te vor face să te simți vinovată pentru că ai sentimente.

Leu: Berbec

Berbecul va concura cu tine indiferent de împrejurări. Vor să aibă toată atenția și nu vor fi bucuroși să împartă asta cu tine. Nu vrei să ai de-a face cu o persoană care nu se poate opri din a te provoca. Ai nevoie de cineva care să te susțină.

Fecioară: Rac

Racii te vor introduce în stările lor frecvente de depresie. Vor să îi asculți fără să-i critici, însă nu te pricepi prea bine la capitolul asta.

Balanță: Scorpion

Scorpionii sunt persoane intense și adevărul este că nu îi poți manevra. La început par a fi grozavi, însă vor deveni prea mult pentru tine într-un timp foarte scurt.

Scorpion: Capricorn

Un Capricorn va încerca să te facă să-ți iei un angajament față de el iar acesta este ultimul lucru pe care îl vrei acum. Cu cât îi vei lăsa să te descopere, cu atât îi vei răni mai mult.

Săgetător: Leu

Când vine vorba de romantism, trebuie să vă evitați unul pe celălalt fără îndoială. Sunt situații care vă permit să fiți prieteni, dar în majoritatea cazurilor, relația dintre un Săgetător și un Leu este una toxică. Aveți prea multe lucruri în comun pentru a fi romantici unul cu celălalt. Artificiile te vor arde în final.

Capricorn: Berbec

Tu ești precaută iar el nu. Berbecul te va îndepărta mai mult decât oricine altcineva. Nu vor ezita să te provoace și să te enerveze.

Vărsător: Taur

Taurul nu este îndeajuns de flexibil emoțional pentru tine. Nu poți schimba un Taur și din cauza asta ar trebui să îl eviți. Vei vrea să mixezi lucrurile din când în când, însă ei nu te vor lăsa.

Pești: Vărsător

Amândoi sunteți într-o continuă schimbare a direcțiilor. Nu trebuie să lași această zodie să se folosească de tine, pentru că vor încerca să profite de altruismul tău.

Citește și:
Zodiile pe care nu ar trebui să le enervezi niciodată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie