Ce trăsături de personalitate vrei să aibă partenerul tău, conform zodiei tale

Oricât de mult ne-am dori să avem lângă noi un partener care să așa cum ne dorim, trebuie să ne dăm seama că uneori trebuie să facem și compromisuri.

Ce trăsături de personalitate vrei să aibă partenerul tău, conform zodiei tale

Când vine vorba de a ne găsi partenerul ideal, trebuie să avem în vedere mai mulți factori, iar aici putem include și astrologia. Și spunem asta deoarece ne poate indica ce anume își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener.

În funcție de zodie, ne dorim lucruri diferite de la un partener, fie să fie la fel de romantic precum suntem noi sau să aibă același spirit de aventură. Iar în acest caz, ar trebui să te întâlnești cu acele persoane care te fac fericită și reușesc să te completeze.

Așadar, iată ce anume își dorește de la un partener fiecare femeie, în funcție de zodia ei:

1. Berbec

Dacă vrei să te întâlnești cu o femeie Berbec, află că ea este extrem de romantică și își dorește să aibă parte de aventură într-o relație. Nu te vei plictisi niciodată în compania ei deoarece știe cum anume să te facă să te simți mai bine, iar din acest motiv își dorește ca partenerul ei să manifeste același interes către experiențe noi.

2. Taur

Femeile Taur sunt destul de pretențioase, astfel că își vor alege cu foarte mare atenție partenerii cu care au o relație. Nu vor să își piardă timpul cu persoane față de care nu au sentimente și vor să se implice doar atunci când partenerul își exprimă în mod direct afecțiunea.

3. Gemeni

În caz că nu știai până acum, femeile Gemeni știu cum anume să flirteze și încearcă să profite cât de mult de acest aspect. Chiar dacă le place să experimenteze și să cunoască mereu persoane noi, își doresc să aibă alături un partener cu care să împartă aceleași pasiuni și interese.

4. Rac

Femeile Rac sunt extrem de amuzante și reușesc să vadă partea pozitivă chiar și atunci când întâmpină un obstacol. Chiar dacă uneori pot părea imature din cauza felului lor de a fi, vor un partener care să se distreze la fel de mult precum ele.

5. Leu

Femeia Leu este foarte ambițioasă, carismatică și reușește cu succes să își atingă toate obiectivele. Astfel, ar prefera ca partenerul ei să îi ofere destul de multă atenție, dar și să fie la fel de ambițios.

6. Fecioară

Știm deja că femeia Fecioară este inteligentă, dar și perfecționistă, iar din acest motiv îi este greu să își găsească un partener așa își dorește. Caută cu fiecare ocazie să se dezvolte personal, iar astfel va vrea să fie alături de un bărbat cu care să aibă ce anume să discute și să fie capabil să abordeze subiecte din domenii diferite.

7. Balanță

Pentru femeia Balanță, echilibrul este cheia succesului oricărei relații. Chiar dacă bărbatul pe care îl va avea alături trebuie să aibă sentimente extrem de intense față de ea, acesta ar trebui să știe să îi ofere spațiul de care are nevoie pentru ca relația lor să nu devină plictisitoare.

8. Scorpion

Stilul de viață al femeii Scorpion este unul extravagant, iar ea nu se mulțumește cu puțin. Știe că trebuie să țintească tot mai sus și același lucru se aplică și în ceea ce privește viața amoroasă. Pentru a fi într-o relație cu o femeie Scorpion, trebuie să fii extrem de sigur de sentimentele pe care le ai și să ai intenții serioase.

9. Săgetător

Femeia Săgetător caută să fie într-o relație cu un bărbat cu care să se simtă confortabil și să nu fie nevoită să pară ceea ce nu este. Pentru ea contează ceea ce cred persoanele din jur, însă într-o relație vrea să aibă parte de iubire sinceră și de afecțiune.

10. Capricorn

Femeii Capricorn îi este destul de dificil uneori să își exprime sentimentele, cu toate că te iubește foarte mult. Astfel, partenerul pe care îl va avea alături va trebui să își dea seama de ceea ce simte ea cu adevărat.

11. Vărsător

Femeia Vărsător are foarte multă încredere în ea, este inteligentă și înțelegătoare. Fiind foarte mândră de ea, bărbatul pe care îl are drept partener nu ar trebui să devină gelos pe ea, ci mai degrabă să o susțină.

12. Pești

Femeia Pești nu este adepta unei rutine, ea e mereu spontană și știe cum anume să își surprindă partenerul. O relație cu ea este o adevărată provocare deoarece este greu să îți dai seama la ce anume să te aștepți din partea ei.

Citește și:
Care sunt defectele tale, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie