Zac Efron s-a despărțit de iubita sa, deși își căutau o casă pentru a se muta împreună

Zac Efron și Vanessa Valladares erau împreună de cinci luni.

Zac Efron s-a despărțit de iubita sa, deși își căutau o casă pentru a se muta împreună

Zac Efron, starul din Baywatch în vârstă de 33 de ani, s-ar fi despărțit de modelul Vanessa Valladares după cinci luni de relație. O sursă apropiată a declarat că „cei doi păreau făcuți unul pentru celălalt. Zac și-a închiriat un loc lângă plaja din Byron Bay, iar în septembrie Vanessa se mutase deja cu el. Așa că atunci când s-a decis să locuiască în Australia pe termen lung, Zac i-a sugerat să-și cumpere propria lor casă. Începuseră să vadă câteva proprietăți, dar din păcate soarta nu a fost de partea lor.”

Zac Efron s-a mutat recent din Byron Bay în Adelaide pentru a participa la filmările pentru noul său film, care impun și să se auto-carantineze. Iar asta înseamnă că nu se putea întoarce pentru a o vedea pe Vanessa. Se pare că distanța a fost problema care a dus la despărțire.

„Zac este un tip de treabă căruia îi place să flirteze. Dacă aș fi Vanessa nu m-aș bucura să-l știu într-un alt stat” a declarat o sursă despre actorul care a fost văzut distrându-se în compania unor fane. Recent, zvonurile spuneau că Zac Efron și Vanessa Valadares s-ar fi logodit și că i-ar fi oferit un inel confecționat special pentru ea și pe care i l-a oferit la petrecerea aniversară a actorului. „I l-a dăruit după ce s-a terminat petrecerea – a fost incredibil de romantic. Niciunul nu vorbește despre asta, dar sigur a fost vorba de o logodnă neoficială”, a spus o sursă atunci.

Zac Efron o cunoscuse pe Vanessa Valladare când aceasta lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Byron Bay. Aceasta s-a integrat apoi foarte repede în cercul de prieteni ai actorului. 

Citește și:
Cum arată Apple și Moses, copiii lui Gwyneth Paltrow și Chris Martin? Actrița a publicat o rară imagine cu cei doi adolescenți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people