Woody Allen răspunde încă o dată acuzațiilor de agresiune sexuală din partea fiicei adoptive

Woody Allen răspunde încă o dată acuzațiilor de pedofilie din parte fiicei sale adoptive, Dylan Farrow, negând că ar fi avut vreun raport nepotrivit cu aceasta.

Woody Allen răspunde încă o dată acuzațiilor de agresiune sexuală din partea fiicei adoptive

Woody Allen răspunde încă o dată acuzațiilor că și-ar agresat sexual fiica adoptivă, pe Dylan Farrow, pe când aceasta avea doar 7 ani. Acuzațiile, datând din anii ’90, au reieșit la lumină după lansarea documentarului HBO Allen v. Farrow, realizat de Kirby Dick și Amy Ziering, doi realizatori specializați deja în abordarea temelor sensibile precum agresiunile sexuale. Documentarul în patru părți detaliază acuzațiile lui Dylan Farrow, care vorbește pentru prima dată ca adult, într-o formă extinsă, despre experiențele prin care a trecut în copilărie, dar cuprinde și mărturii ale apropiaților, ale mamei sale, Mia Farrow, și ale polițiștilor, lucrătorilor sociali și procurorilor care au investigat cazul la vremea respectivă. De asemenea, documentarul include și filmări realizate în copilăria lui Farrow care conțin relatările acesteia despre agresiune.

Woody Allen răspunde, deci, acuzațiilor că și-ar fi agresat sexual fiica adoptivă, pe Dylan Farrow, într-un interviu CBS care a fost realizat anul trecut, în luna iulie, de către reporterul Lee Cowan, dar care nu a fost făcut public până acum. În interviu, Allen susține, cum a făcut pe parcursul ultimilor 30 de ani, că este nevinovat și neagă toate acuzațiile ce i-au fost aduse. Acesta este primul interviu al lui Allen pe subiect în tot acest timp.

„Cred că ea crede asta”, spune acum Allen, în vârstă de 85 de ani. „A fost un copil bun. Nu cred că inventează. Nu cred că minte. Cred că ea crede asta.”

Woody Allen răspunde acuzațiilor de agresiune sexuale numindu-le absurde

Allen spune în interviu că acuzațiile de molestare nu sunt altceva decât o campanie de denigrare a lui, pusă la cale de Mia Farrow, scenariu pe care l-a susținut încă de la debutul cazului. De notat este că, la finalul investigației care a urmat acuzațiilor, procurorul din Connecticut care s-a ocupat de caz a renunțat să treacă printr-un proces nu din lipsa unui motiv sau a dovezilor, ci pentru a nu supune copilul unor traume suplimentare.

„E atât de absurd, și totuși denigrarea a rămas. Ei încă preferă să se agațe de ea, dacă nu de ideea că am molestat-o pe Dylan, atunci de posibilitatea de a fi molestat-o. Nimic din ce am făcut cu Dylan în viața mea nu ar putea fi interpretat astfel”, a declarat Allen.

Woody Allen răspunde acuzațiilor susținând că acestea ar fi și ilogice, un lucru pe care l-a mai subliniat și în alte rânduri. „Nu are logică. De ce un bărbat de 57 de ani, care nu am fost acuzat de nimic în viața mea, ar merge, în timpul unei bătălii pentru custodie, la casa de la țară a Miei… Este – la suprafață, nici nu cred că era nevoie de o investigație.”

Allen a declarat și că i-ar plăcea să vorbească cu Dylan, dar că nu a mai vorbit cu aceasta de când au apărut acuzațiile.

Woody Allen răspunde pentru prima dată în multă vreme acuzațiilor care au apărut la câteva luni după ce Mia Farrow, partenera regizorului de la acea vreme, a aflat că acesta avea o relație cu fiica ei adoptivă, Soon-Yi Previn. Farrow a aflat despre relație după ce a găsit în casa lui Allen fotografii nud cu foarte tânara sa fiică (Allen avea 56 de ani, iar Soon-Yi – 21, la momentul la care Mia Farrow a descoperit imaginile). Allen neagă acum că relația cu Soon-Yi ar fi fost nepotrivită. „Dacă mi-ai fi spus că aș fi ajuns căsătorit și fericit cu o femeie din Asia mult mai tânără decât mine, care nu e parte din show business, aș fi spus că șansele sunt foarte mici. Dar asta este ceea ce s-a întâmplat.”

Allen și Soon-Yi Previn sunt căsătoriți de 23 de ani și au două fiice adoptate, lucru pe care Allen îl consideră o dovadă în plus pentru nevinovăția lui: „nu ar fi dat două fetițe cuiva despre care ar fi crezut că este pedofil”.

Citește și:
Dylan Farrow, fiica Miei Farrow și a lui Woody Allen, descrie presupusul abuz sexual al tatălui ei

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people