Vladimir Drăghia va prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Conform mai multor surse din presa mondenă, Vladimir Drăghia ar fi prezentatorul show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" care va fi difuzat de PRO TV.

Vladimir Drăghia va prezenta emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici"?

După 7 ani de pauză, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se pare că va reveni la PRO TV și au apărut deja primele informații cu privire la cine ar fi prezentatorul cunoscutului show. 

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur sezon, în 2015, în perioada februrie-martie din anul respectiv, și a avut un real succes. S-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, cum ar fi Gina Pistol, Ruby, Vladimir Drăghia și Dorian Popa. Show-ul a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon.

Conform Click!, prezentatorul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV ar fi Vladimir Drăghia, fost concurent al show-ului, actor, creator de conținut și cel care a câștigat emisiunea-concurs Exatlon, difuzată de Kanal D. Show-ul s-ar filma de această dată în Republica Dominicană și nu în Africa, așa cum a fost în ediția precedentă. Până în acest moment, PRO TV nu a confirmat în mod oficial aceste speculații apărute în presă.

Vladimir Drăghia nu este străin de televiziune, implicându-se până acum în mai multe formate și emisiuni-concurs, cum ar fi „Ferma vedetelor”, „Splash! Vedete la apă” și „Șerifi de România.”

De asemenea, pe lângă rolul de prezentator al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Vladimir Drăghia face parte și din distribuția serialului „Clanul”, o adaptare după un format turcesc, care va apărea din toamnă la PRO TV. Pe lângă el, în serial mai joacă Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Carmen Tănase, Șerban Pavlu, Jojo și Theo Rose, după cum transmite tvmania.ro.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de „Clanul sângele frate nu te face” (@clanul_serial)

Citește și:
Sore, dezvăluiri despre relația cu fiica ei, după ce s-a despărțit de tatăl micuței

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people