Țara arde și… Melania Trump renovează grădina de la Casa Albă

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, este din nou în centrul atenției după ce a decis să renoveze grădina Casei Albe în timpul pandemiei.

Țara arde și… Melania Trump renovează grădina de la Casa Albă

În acest moment, pandemia de coronavirus se extinde cu rapiditate în SUA, aceasta fiind una dintre cele mai afectate țări. Doar marți au fost înregistrate peste 61.000 de cazuri noi și 1.200 de decese, numărul total al persoanelor infectate depășind 4.300.000. În același timp, SUA se confruntă și cu o criză financiară care afectează întreaga societate. Ce face Melania Trump, Prima Doamnă a Americii în timpul ăsta? Renovează grădina Casei Albe.

„Țara noastră a mai trecut prin momente dificile și înainte, dar Casa Albă și Grădina de Trandafiri au reprezentat dintotdeauna un simbol al forței, rezistenței și continuității”, a spus Melania Trump. Renovarea în cauză ar include, printre altele, îmbunătățiri ale sistemului electric pentru emisiunile televizate, o nouă alee, noi flori și arbuști.

Mulți nu au întârziat să o compare pe Melania Trump cu Maria Antoaneta, ultima regină a Franței de dinainte de Revoluția Franceză. În timp ce ea și Regele Ludovic al XVI-lea trăiau într-un lux extrem, populația murea de foame. Când i s-a spus că oamenii nu mai au pâine, regina a zis celebra replică „Să mănânce cozonac!”

Nu e prima dată când Melania Trump este criticată pentru lipsa ei de adecvare la vremurile pe care le trăim. În martie, atunci când pandemia de coronavirus era în plină ascensiune, aceasta a postat pe rețele sociale despre cum se pregătește să renoveze pavilionul de tenis de la Casa Albă. Cum a răspuns atunci acuzațiilor? Desigur, cu un tweet: „Îi încurajez pe toți cei care aleg să aibă o atitudine negativă și să-mi chestioneze munca de la Casa Albă să-și folosească timpul pentru a contribui la a face ceva bun și constructiv în comunitățile lor. #BeBest”. Nu mai e nevoie de adăugat nimic.

Pentru amatorii de natura si calatorii, nu rata cele mai frumoase gradini din lume si, daca ai timp, viziteaza cele mai colorate orase din lume. O sa ramai fascinat!

Dacă ești pasionat de flori și vrei să ai o grădină colorată sau un balcon plin de viață, plantează petunii, panseluțe sau, de ce nu, margarete ori crini imperiali!

Citește și:
Tatăl lui Meghan Markle spune că fiica ei și Prințul Harry ar trebui să nu se mai plângă atât

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video