Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară

Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, mai au împreună o fetiță în vârstă de doi ani.

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară

Ed Sheeran și soția sa, Cheery Seaborn, au devenit părinți pentru a doua oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către artistul britanic, care a scris pe contul său de Instagram următorul mesaj:

„Vreau să vă anunț că avem o altă fetiță frumoasă. Amândoi suntem atât de îndrăgostiți de ea și extrem de fericiți că suntem o familie de 4.”

Alături de acest mesaj, Ed Sheeran a publicat o fotografie cu o pereche de șosete albe ce aparțin fiicei sale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Artistul și soția sa mai au împreună o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Lyra Antarctica. În 2020, Ed Sheeran a anunțat pe contul său de Instagram că a devenit tată pentru prima oară.

„Bună. Un mesaj scurt din partea mea pentru că am câteva vești pe care vreau să vi le împărtășesc… Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și copilul sunt foarte bine și suntem în al nouălea cer. Sperăm că puteți să respectați intimitatea noastră din acest moment. Multă dragoste și ne vedem atunci când va fi momentul să mă întorc.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Cherry Seaborn și Ed Sheeran se cunosc de la 11 ani, fiind și prieteni buni în liceu. Cântărețul a atins apoi succesul în muzică, înainte să o reîntâlnească pe Cherry în 2015. Chiar Taylor Swift i-a ajutat să sărbătorească un an de relație așa cum se cuvine, la o petrecere în casa ei din Rhode Island.

Cântărețul a anunțat în ianuarie 2018 logodna lor de aproape o lună, printr-un mesaj amuzant pe Instagram: „Mi-am găsit logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt mulțumite de asemenea.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Cei doi s-au și căsătorit în decembrie 2018, printr-o ceremonie secretă în Suffolk de care fanii au aflat abia în februarie anul următor – 6 luni mai târziu, Ed Sheeran a confirmat și el mariajul prin… versurile cântecului Remember The Name: „Fiți atenți cum versurile din melodii te pot încurca / Soția mea poartă roșu, dar arată mai bine fără ruj.”

Citește și:
Mesajul lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina: „Ne vom mări familia în curând'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people