Cristiano Ronaldo a dezvăluit sexul gemenilor pe care îi așteaptă cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo are deja două fete și doi băieți. Ce urmează?

Cristiano Ronaldo a dezvăluit sexul gemenilor pe care îi așteaptă cu Georgina Rodriguez

Postarea prin care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțau că vor avea gemeni a făcut înconjurul planetei, fiind cea mai apreciată postare a unui fotbalist de pe Instagram.

La începutul lui noiembrie, spre încântarea fanilor, modelul de origine argentiniană în vârstă de 27 de ani a împărtășit pe Instagram o fotografie de la ecografia pe care și-a făcut-o. Cei patru copii ai lui Ronaldo au însoțit-o atunci la medic și au așteptat nerăbdători pe scaunele din cabinet.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Săptămâna aceasta, Ronaldo, în prezent jucător al Manchester United a împărtășit cu fanii săi și detaliul mult așteptat: ce sex vor avea copiii. Vestea a fost dată într-un mod cu totul inedit, printr-un video cu cei patru copii ai lui Ronaldo, îmbrăcați în pijamale, cu un brad împodobit și cadouri în spate. În el, băieții Cristiano Jr. Și Mateo țin un balon mare, în timp ce fetele, Alana și Eva țin un altul. La un semn al lui Rodriguez, copiii sparg baloanele negre și din ele sare confetti albastru, respectiv roz, spre încântarea absolută a celor mici care află astfel că vor avea un frățior și o surioară.

„Unde începe viața și dragostea nu se termină niciodată”, a scris fotbalistul, punând multe emojiuri cu inimi roșii.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Georgina și Cristiano au deja o fiică împreună, pe Alana, în vârstă de 3 ani, ceilalți copii ai lui Ronaldo fiind născuți cu mame surogat.

Deși Georgina și fanii ei așteaptă deja de mult timp o cerere în căsătorie, iar modelul și-a asumat în mod evident rolul de mamă pentru toți copiii fotbalistului, nunta întârzie să fie anunțată.

Mai devreme săptămâna asta, Rodriguez a postat fotografii de la Polul Nord, unde i-a dus pe cei mici să-l vadă pe Moș Crăciun. Nu este foarte clar dacă videoul în care ei sparg baloane (și care a adunat peste 19.4 milioane de vizualizări în doar 14 ore) este filmat acasă, în Manchester, sau la hotel.

Citește și:
Prințesa Charlene, marea absentă de la un eveniment important din viața copiilor ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video