Ștefan Bănică Jr. vorbește despre fostele sale căsnicii: „Relațiile au avut de suferit…”

Ștefan Bănică Jr. vorbește despre fostele sale căsnicii și despre motivele care au contribuit la destrămarea lor: "relațiile au avut de suferit...".

Ștefan Bănică Jr. vorbește despre fostele sale căsnicii: „Relațiile au avut de suferit…”

Ștefan Bănică Jr. vorbește cu Mihai Morar despre fostele sale căsnicii, în cadrul podcast-ului găzduit de acesta din urmă, la care a fost invitat să participe artistul. Bănică a trecut prin două mariaje cu persoane de mare notorietate, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, iar relațiile sale cu ambele au fost îndelung analizate de presă. Cântărețul s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu în 1994, iar cei doi s-au despărțit după cinci ani. În 2005, el a început o relație cu Andreea Marin, cu care s-a căsătorit în 2007, iar în anul 2013, cuplul a divorțat, având împreună o fiică, acum adolescentă, Violeta.

Ștefan Bănică Jr. vorbește acum în premieră despre unele dintre motivele care au condus la cele două divorțuri extrem de mediatizate. Acesta este cunoscut pentru discreția cu care își tratează în mod normal viața personală. Bănică este căsătorit în prezent, din 2017, cu cântăreața Lavinia Pîrva, alături de care are un fiu, Alexandru. Artistul mai are un fiu, Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și este apropiat de copiii săi mai mari, care i-au făcut recent urări publice călduroase, cu ocazia împlinirii vârstei de 54 de ani, pe conturile lor de social media.

Invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”, Ștefan Bănică Jr. vorbește în premieră despre felul în care presiunea mediatică i-a afectat cele două mariaje finalizate în divorț.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora.”

Citește și:
Mădălina Ghenea și Al Pacino, distracție pe cinste la filmările House of Gucci (VIDEO)

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people