Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce unul dintre gemenii fotbalistului a murit la naștere

Momente cumplite pentru Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez.

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce unul dintre gemenii fotbalistului a murit la naștere

Momente cumplite pentru Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, după ce aceasta a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit.

Anunțul a fost făcut chiar de starul de la Manchester United prin intermediul rețelelor de socializare. Georgina Rodriguez era însărcinată în șapte luni cu gemeni, o fetiță și un băiat, iar cel care a decedat este băiețelul.

„Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă puterea să trecem peste acest moment cu un pic de speranţă şi fericire.

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susținerea arătată. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectați dreptul la la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Katia Aveiro, sora în vârstă de 37 de ani a lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în care a spus că „Îngerul nostru mic este deja în brațele tatălui”, făcând astfel referire la tatăl ei și al fotbalistului, Dinis, care a murit în 2005.

„Te iubesc și inima mea este cu tine acolo. Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de tine și să își dea putere mai departe pe drumul tău de acum înainte. Îngerul nostru mic este deja în brațele tatălui. Și micuța noastră fetiță este aici, puternică și sănătoasă, și o să ne arate în fiecare zi ce trece că dragostea este tot ceea ce contează”, a scris Katia Aveiro.

Mesajul este însoțit de două imagini cu Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, fiecare ținând în brațe unul dintre copiii lor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Katia Aveiro🎤 (@katiaaveirooficial)

Tatăl lui Cristiano Ronaldo a murit în 2005 la vârsta de doar 52 de ani de insuficiență hepatică. Fotbalistul avea numai 20 de ani atunci când s-a întâmplat tragedia.

Georgina Rodriguez și Cristiano au deja o fiică împreună, pe Alana, în vârstă de 3 ani, ceilalți copii ai lui Ronaldo fiind născuți cu mame surogat.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people