Cadoul extravagant pe care Georgina Rodríguez i l-a oferit lui Cristiano Ronaldo cu ocazia zilei sale de naștere

Cristiano Ronaldo și-a sărbătorit în acest weekend ziua de naștere alături de familie și de prieteni apropiați.

Cadoul extravagant pe care Georgina Rodríguez i l-a oferit lui Cristiano Ronaldo cu ocazia zilei sale de naștere

Cristiano Ronaldo a împlinit pe 5 februarie 37 de ani. Așa cum era de așteptat, iubita fotbalistului, Georgina Rodríguez, nu putea lăsa acest eveniment să treacă neobservat. Protagonista reality show-ului I am Georgina i-a oferit partenerului său un Cadillac Escalade în valoare de 75.000 de lire sterline.

Aceasta a postat pe contul său de Instagram un clip video în care putem vedea exact momentul în care i-a dăruit lui Ronaldo cadoul extravagant.

La mulți ani iubirii vieții mele. Te iubim infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu putea să ni-l dea. Un luptător și meriți toate lucrurile bune care ți se întâmplă. Ești perfect și o inspirație”, a fost mesajul pe care Georgina i l-a transmis lui Cristiano.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Și celebrul fotbalist a postat sâmbătă pe contul său de Instagram o fotografie în care îl putem vedea sărbătorindu-și ziua de naștere alături de partenera sa.

Viața e un carusel. Muncă multă, viteză mare, obiective urgente, așteptări exigente. Dar la final, totul se rezumă la familie, iubire, onestitate, prietenie, valori care contează cu adevărat. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje!”, a scris Ronaldo în descrirea fotografiei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Înainte de sărbătorile de iarnă, Ronaldo, în prezent jucător al Manchester United, a dezvăluit sexul gemenilor pe care îi așteaptă cu Georgina Rodríguez. Vestea a fost dată într-un mod cu totul inedit, printr-un video cu cei patru copii ai lui Ronaldo, îmbrăcați în pijamale, cu un brad împodobit și cadouri în spate. În el, băieții Cristiano Jr. Și Mateo țin un balon mare, în timp ce fetele, Alana și Eva țin un altul. La un semn al lui Rodríguez, copiii sparg baloanele negre și din ele sare confetti albastru, respectiv roz, spre încântarea absolută a celor mici care află astfel că vor avea un frățior și o surioară.

„Unde începe viața și dragostea nu se termină niciodată”, a scris fotbalistul, punând multe emojiuri cu inimi roșii.

Georgina și Cristiano au deja o fiică împreună, pe Alana, în vârstă de 3 ani, ceilalți copii ai lui Ronaldo fiind născuți cu mame surogat.

Deși Georgina și fanii ei așteaptă deja de mult timp o cerere în căsătorie, iar modelul și-a asumat în mod evident rolul de mamă pentru toți copiii fotbalistului, nunta întârzie să fie anunțată.

Citește și:
Kanye West, ipostaze tandre alături de noua lui iubită, Julia Fox

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people