Show-ul „Românii au talent” revine. Ce schimbări aduce sezonul 11

În acest sezon, emisiunea "Românii au talent" se desfășoară în condiții de pandemie. Publicul va fi doar online, iar întreaga echipă va trebui să respecte reguli stricte.

Show-ul „Românii au talent” revine. Ce schimbări aduce sezonul 11

Emisiunea „Românii au talent” se întoarce la PRO TV în această seară. Spre deosebire de sezoanele precedente, în acest an, show-ul va avea două ediții pe săptămână și un număr dublu de concurenți. Însă acestea nu sunt singurele schimbări. Pandemia de coronavirus a impus reguli stricte, pe care atât concurenții, cât și jurații sau echipa de producție trebuie să le respecte.

Filmările pentru preselecții au avut loc în luna octombrie, desfășurându-se timp de o lună. Conform reprezentanților PRO TV, emisiunea s-a filmat vinerea, sâmbăta și duminica, iar în ziua de vineri a fiecărei săptămâni, toată echipa era testată.

Întreaga echipă a purtat măști de protecție, singurii care au făcut excepție fiind prezentatorii, jurații și concurenții. Cei din urmă au fost nevoiți să treacă printr-un triaj epidemiologic la intrare, iar în timpul emisiunii au păstrat distanța față de cei patru jurați și cei doi prezentatori.

De asemenea, familiile sau prietenii concurenților, care până acum așteptau nerăbdători verdictul în culise, alături de prezentatori, au fost nevoiți să rămână într-un studio diferit, unde erau doar filmați.

O altă premieră pe care noul sezon o aduce este legată de public. Dacă până acum ne-am obișnuit să auzim încurajările celor din sală, de data aceasta sala va fi goală. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”, au dezvăluit surse din PRO TV, anunță site-ul Click!.

Pentru a păstra distanțarea socială, jurații nu vor mai urca pe scenă pentru a-i felicita sau îmbrățișa pe câștigători. „Fiecare își va trăi bucuria în spațiul lui, ceea ce va fi o mare provocare. Să nu uităm că „Românii au talent” este un show cu foarte multă interacțiune. Dar… emoția se va trăi altfel, la alt nivel”, au adăugat reprezentanții emisiunii, potrivit sursei menționate.

Și masa juriului a suferit modificări, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu având fiecare un buton de golden buzz. Însă nu sunt singurii, pentru că și Pavel Bartoș și Smiley beneficiază de un astfel de buton.

În acest sezon, cei de acasă își vor putea vedea mesajele la TV. Fie că vor comenta pe Facebook, Twitter sau, în premieră, pe Instagram, dacă textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, poate ajunge pe ecrane în timpul emisiunii. Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest sezon, emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, vinerea și lunea de la ora 20:30.

Citește și:
Smiley a cucerit internetul cu cea mai frumoasă imagine în care apare alături de Gina Pistol însărcinată

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people