Schimbare majoră în showbiz! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV, anunțul fiind făcut chiar de el pe contul de Facebook.

Schimbare majoră în showbiz! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV

Florin Călinescu și-a șocat fanii după ce a anunțat pe contul lui de Facebook că pleacă de la PRO TV și implicit nu va mai apărea în juriul emisiunii Românii au talent, una dintre cele mai apreciate și de succes producții tv din România.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, a fost mesajul actorului postat pe Facebook, mesaj primit cu surprindere de fani, care și-au exprimat regretul privind decizia luată de Florin Călinescu și au transmis acestuia peste 1000 de mesaje.

Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani, a făcut parte din juriul emisiunii Românii au talent, în sezonul 11, alături de el la masa juriului fiind Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Andra, iar Smiley și Pavel Bartoș au fost prezentatorii show-ului de televiziune.

Florin Călinescu este jurat la „Românii au talent” din 2015, când l-a înlocuit pe Constantin Cotimanis. „Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, spunea atunci Florin Călinescu.

Cu privire la plecarea lui Florin Călinescu, postul de televiziune PRO TV a oferit o declarație pentru click.ro: „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”.

Citește și:
Festivalul de la Cannes s-a încheiat cu premii surpriză și mult glamour pe covorul roșu

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people