Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, au plecat în vacanță. Ce destinație au ales cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație tot mai serioasă. Cei doi au plecat într-o vacanță și au împărtășit imagini din această escapadă.

Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan, au plecat împreună într-o nouă vacanță. Spre încântarea fanilor, cei doi au împărtășit cu aceștia și câteva fotografii din escapada lor.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au publicat pe conturile lor de Instagram o serie de imagini din vacanța de care se bucură în prezent. Cei doi au ales de această dată să plece într-o destinație exotică, însă fără să o dezvăluie. Până acum nu au făcut publice și imagini cu ei împreună. „Paradis”, a scris Daliana Răducan alături de o fotografie postată pe Instagram Stories. La începutul lunii iulie, prezentatorul TV și partenera lui au fost într-o altă vacanță, atunci mergând în Grecia.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație discretă, departe de ochii curioșilor. Cei doi au fost împreună la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, care a avut loc sâmbătă, 15 mai. La vremea respectivă, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1 și actuala lui parteneră au publicat prima fotografie în calitate de cuplu.

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt într-o relație de aproape un an. În ceea ce o privește pe partenera prezentatorului TV, ea este arhitectă, iar în trecut a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV.

Răzvan Simion a fost timp de 5 ani într-o relație cu Lidia Buble. În luna iunie a anului trecut, acesta a confirmat public despărțirea de artistă, după ce s-au vehiculat în presă destule zvonuri privind o posibilă separare între cei doi. După confirmarea despărțirii, Lidia Buble a declarat că ea și Răzvan Simion încă mai lucrează împreună, el fiind managerul ei.

Răzvan Simion s-a despărțit în 2015 de fosta lui soție, Diana, alături de care are doi copii, Ianca și Tudor.

Citește și:
Alessia Năstase, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a împlinit 18 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people