Ramona Olaru, despre dorința de a deveni mamă: „Fată să fie”

Ramona Olaru și-a luat fanii prin surprindere atunci când a mărturisit că își dorește un copil cu iubitul ei, Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, despre dorința de a deveni mamă: "Fată să fie"

Ramona Olaru trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Cătălin Cazacu. După o despărțire dureroasă de Cuza de la Noaptea Târziu, vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, pregătită să devină mămică

Relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă, fiind surprinși tot timpul împreună. Ba mai mult, vedeta a mărturisit că își dorește să devină mamă. Aflați la un restaurant, Ramona Olaru i-a făcut partenerului ei o mărturisire neașteptată. Ea a împărtășit cu fanii de pe Instagram o discuție dintre ea și iubitul ei, în care i-a spus că vrea o fată cu ochii ca ai lui.

„Ai ochii la culoare exact ca tricoul de pe tine. Fată să fie cu ochii ăștia, atât. Eu atât am de zis”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Cu toate că a trecut prin experiențe care i-au adus suferință, Ramona Olaru a declarat în repetate rânduri că nu îi este teamă să iubească din nou. Ba mai mult, vedeta visează să aibă o familie fericită, alături de un soț care să o răsfețe.

Astfel, Ramona Olaru consideră că a ajuns în punctul în care se simte pregătită să devină mamă și să își întemeieze o familie. Cătălin Cazacu a făcut-o pe vedetă să iubească din nou și să se simtă o femeie împlinită.

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă.(…) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată (32 de ani), cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând, sunt foarte pregătită pentru acest lucru”, a mai dezvăluit Ramona Olaru despre dorința sa de a deveni mamă.

Citește și:
Modul inedit în care Cabral s-a revanșat față de soția lui pentru că a ignorat Valentines Day

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people