Prințul Harry a făcut-o pe Kate Middleton să plângă în timpul nunții regale din 2011

Înainte să se îndrăgostească de Meghan Markle și să se maturizeze, Harry era cunoscut drept „oaia neagră a familiei", fiind implicat în mai multe scandaluri la 20 de ani, ca mai apoi să devină cel mai amuzant membru al familiei.

Prințul Harry a făcut-o pe Kate Middleton să plângă în timpul nunții regale din 2011

În prezent, Harry se pregătește să devină tată, însă în 2011, când Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit, Harry nu era cunoscut drept cel mai serios membru al familiei. Iar acest lucru a fost evidențiat foarte bine în discursul ținut la recepția fratelui său, care a impresionat atât mirii, cât și invitații. „A fost cald și amuzant, l-a impresionat foarte mult pe William”, a explicat expertul regal și biograful Katie Nicholl, în cartea „Harry: Life, Loss, and Love”, adăugând că discursul a făcut-o pe Kate să plângă. „Când a spus că relația de un deceniu al cuplului a fost inspirația lui, Chelsy (iubita lui Harry de la acea vreme) a zâmbit, în timp ce Kate a vărsat o lacrimă.”

Așa cum toată lumea se aștepta, Harry a inclus și umorul în mesaj, potrivit Express. „Discursul a fost presărat și cu umorul clasic al lui Harry. „William nu avea un singur os romantic în tot corpul înainte să o întâlnească pe Kate, așa că am știut să este serios când William a început dintr-o dată să o alinte pe Kate la telefon”, ar fi spus Prințul. Apoi, Harry l-a imitat pe fratele său vorbind cu viitoarea lui soție la telefon, dezvăluind alintul pe care William îl folosea pentru Kate, și anume „Babykins”, spre amuzamentul invitaților. „Chelsy l-a ajutat pe Harry să scrie discursul, sfătuindu-l să scoate o frază despre picioarele foarte frumoase ale lui Kate, care, probabil, ar fi rușinat-o pe mireasă”, a continuat Katie Nicholl.

Citește și:
Cum arată cei 3 copii ai actorului Matthew McConaughey

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people