Prințul Charles se teme pentru viitorul nepoților săi

Având în vedere că se pregătește să-și întâmpine cel de-al patrulea nepot, Prințul Charles este din ce în ce mai îngrijorat în privința planetei poluate în care se va dezvolta următoarea generație de prinți și prințese.

Prințul Charles se teme pentru viitorul nepoților săi

Prințul Charles a vorbit recent, în vizita din Ghana, despre starea planetei și impactul poluării asupra mediului înconjurător. „Sunt pe cale să am încă un nepot. Presupun că majoritatea dintre voi aveți nepoți, de asemenea, sau veți avea în curând. Mi se pare o nebunie să le lăsăm o planetă în totalitate poluată și distrusă”, a spus Charles, potrivit Telegraph.

Prințul în vârstă de 69 de ani este bunicul celor trei copii ai lui William și Kate Middleton, și se pregătește să-și îndeplinească atribuțiile și pentru cel de-al patrulea nepot, al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, anul viitor.

În timpul discursului său, acesta a vorbit și despre importanța reciclării și a reducerii cantității de gunoi, în special materialele care sunt confecționate din plastic. „Un prim pas a fost deja făcut. Problema plasticului în mediu, în special în ocean, se află pe agenda publică. Trebuie să continuăm, deoarece cantitatea de plastic care ajunge în ocean în fiecare an, este, de necrezut, predispus să se înrăutățească decât să prezinte vreo schimbare pozitivă. Nu putem și nu trebuie să permitem ca această situație să contiune”, a continuat Charles.

Prințul Charles a susținut dintotdeauna problemele de mediu, iar recent a dezvăluit că a început să planteze copaci în onoarea primului său nepot, Prințul George, încă de la nașterea lui, în 2013.

Între timp, Prințul Harry și Meghan Markle susțin cauzele prezentate de Charles, plantând copaci în Auckland și admirând frumusețea naturii din Rotorua, în timpul turneului regal din Noua Zeelandă, încheiat recent.

Citește și:
Prințul Harry și Prințul William au moștenit un obicei „ciudat' de la Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people