Prințul Albert face noi declarații despre întoarcerea soției sale

Prințul Albert face noi declarații despre revenirea acasă a soției sale după luni bune petrecute departe de familie.

Prințul Albert face noi declarații despre întoarcerea soției sale

A tot spus-o în ultima vreme, dar acum pare serios. Prințul Albert declară că soția sa, Prințesa Charlene, se va întoarce în Monaco „foarte curând” și că medicii din Africa de Sud îi vor permite acesteia să călătorească în câteva zile.

Prințul de Monaco speră chiar că Charlene, în vârstă de 43 de ani, i se va putea alătura într-o vizită planificată pentru 13 noiembrie la Dubai World Expo, dar a recunoscut: „Vom lua această decizie pe ultima sută.”

Cuplul are gemeni de șase ani, pe Jacques și Gabriella, care nu și-au văzut aproape deloc mama pe parcursul ultimului an.

Mai multe zvonuri susțineau că plecarea lui Charlene are, de fapt, legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco și că celebrul cuplu regal ar urma să divorțeze, însă sursele de la palat au pus absența îndelungată, pe perioadă nedefinită a acesteia, pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care au impus mai multe „proceduri.”

Aparent, la finalul lunii mai, la scurt timp după sosirea sa în Africa de Sud, Charlene a început să se confrunte cu niște complicații ORL, în urma unor proceduri prin care trecuse pentru a se pregăti de niște implanturi dentare. Drept urmare, ea a vizitat mai mulți medici pe parcursul verii, a ratat cea de-a 10-a aniversare a nunții sale cu Albert și, pe 13 august, a suferit o intervenție chirurgicală de patru ore.

În octombrie, Prințesa Charlene a suferit o nouă intervenție medicală. Vestea a fost confirmată de către un reprezentant al palatului, care a declarat că aceasta „a avut parte de ultima procedură” înainte de reîntoarcerea la Monaco.

Veștile îmbucurătoare din partea prințului vin la scurt timp după ce prințesa a scris pe Instagram despre moartea câinelui său iubit. Împărtășind o fotografie cu ea și cu un Chihuahua făcută de Crăciun, Charlene a comentat: „Micul meu înger a murit aseară, a fost lovit de o mașină. Îmi va fi atât de dor de tine, odihnește-te în pace [broken heart emoji]”. Nu este, însă, clar care dintre cei doi Chihuahua ai familiei au murit și dacă asta s-a întâmplat în Africa de Sud sau în Monaco.

Citește și:

Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people